Λαφαζάνης: Να αποσυρθούν τα αντιαγροτικά μέτρα του 3ου μνημονίου

Λαφαζάνης: Να αποσυρθούν τα αντιαγροτικά μέτρα του 3ου μνημονίου
Την άμεση απόσυρση όλων των "αντιαγροτικών μέτρων του 3ου μνημονίου", ζητά με δήλωσή του ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.


Ο πρώην υπουργός τονίζει ότι "το σημερινό εντυπωσιακό σε μαζικότητα και παλμό συλλαλητήριο του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου επιβεβαιώνει την καθολική αντίθεση της αγροτιάς και των κτηνοτρόφων στα σφαγιαστικά για τους αγροτο-κτηνοτρόφους μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση Τσίπρα".

Προσθέτει δε ότι "το τρίτο μνημόνιο, το οποίο ψήφισαν από κοινού ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ, δίνει τη χαριστική βολή στην αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή της χώρας και αντιπροσωπεύει το τέλος της μικρομεσαίας αγροτιάς και των κτηνοτρόφων της πατρίδας μας".

Ο κ. Λαφαζάνης ζητά να αποσυρθούν "αμέσως όλα τα μέτρα του τρίτου μνημονίου σε βάρος των αγροτών και κτηνοτρόφων και να ακυρωθεί και το ίδιο το τρίτο μνημόνιο μαζί με τα προηγούμενα".

"Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως μια μεγάλη αντιμνημονιακή προοδευτική ανατροπή, η οποία είναι προϋπόθεση για την ανασυγκρότηση της πρωτογενούς παραγωγής και για να μπει η χώρα μας σε τροχιά ανάπτυξης, συνολικότερης παραγωγικής ανασυγκρότησης και δικαιοσύνης", καταλήγει η δήλωση του επικεφαλής της ΛΑΕ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ