Λαφαζάνης: Θα ενημερώσω τη Ζωή για το νέο κόμμα "Λαϊκή Ενότητα"

Λαφαζάνης: Θα ενημερώσω τη Ζωή για το νέο κόμμα "Λαϊκή Ενότητα"
Για την ίδρυση της κοινοβουλευτικής ομάδας "Λαϊκή Ενότητα" ενημερώνει την πρόεδρο της Βουλής ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, όπως εξήγησε προσερχόμενος στη συνάντηση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου που έχει προγραμματιστεί για τις 10:30.

"Έχω θεσμική υποχρέωση να ενημερώσω την πρόεδρο της Βουλής κατά τον Κανονισμό και το Σύνταγμα για την ίδρυση μιας καινούριας ΚΟ, της Λαϊκής Ενότητας, στην προοπτική της άμεσης ίδρυσης ενός μετώπου αντιμνημονιακού για να βγει η χώρα από την κρίση", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι "το να τηρούμε τις θεσμικές διαδικασίες και τις προβλέψεις του Συντάγματος είναι πάρα πολύ σημαντικό σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που ζούμε, διότι όπως βλέπετε και οι κυβερνήσεις και οι μνημονιακές δυνάμεις συνολικότερα έχουν κάνει κουρελόχαρτο και τον Κανονισμό της Βουλής και το Σύνταγμα για να πάνε από το κακό στο χειρότερο την πορεία της χώρας".

Ερωτηθείς αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα είναι στις λίστες της "Λαϊκής Ενότητας" απάντησε ότι το ζήτημα αυτό δεν θα συζητηθεί στη σημερινή συνάντηση.

Επανέλαβε ότι θα λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή και δήλωσε ότι θα την εξανλτήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ