ΝΔ: Ο Τσίπρας ομολογεί πως δεν έχει κανένα σχέδιο για το μεταναστευτικό

ΝΔ: Ο Τσίπρας ομολογεί πως δεν έχει κανένα σχέδιο για το μεταναστευτικό
Οξύτατη προσωπική επίθεση εναντίον του Πρωθυπουργού για το μεταναστευτικό εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, με αφορμή τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα για το θέμα, υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κ. Τσίπρας όσες συσκέψεις και να κάνει για το μεταναστευτικό δεν πείθει κανέναν πια. Αφού γκρέμισε ό,τι καλό είχε γίνει από την προηγούμενη κυβέρνηση, αφού διαφήμισε για έξι μήνες τόσο με την πολιτική του, όσο και με το νόμο για την ιθαγένεια, ότι η Ελλάδα είναι χώρα με αφύλακτα σύνορα, τώρα, μετά από μισό χρόνο, θυμήθηκε να ασχοληθεί με το πρόβλημα, που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις», δήλωσε ο κ. Καραγκούνης και σημείωσε πως «μπερδεύει τους παράτυπους μετανάστες με τους πρόσφυγες».

«Ομολογεί πως δεν έχει κανένα σχέδιο για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Μιλά για τη συγκρότηση Διαχειριστικής Αρχής που η προηγούμενη κυβέρνηση νομοθέτησε, ενώ για έξι μήνες την αγνόησε παντελώς. Προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες στους ευρωπαίους, αλλά δεν λέει γιατί δεν αξιοποίησε έως τώρα τους κοινοτικούς πόρους», προσθέτει και επισημαίνει πως «ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια επαναπροωθούνταν στις πατρίδες τους τόσοι παράτυποι μετανάστες όσοι εισέρχονταν στην Ελλάδα, δεν λέει στον ελληνικό λαό πόσοι επαναπροωθήθηκαν τον τελευταίο καιρό».

Στο πλαίσιο αυτό, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ τον καλεί να «πει συγκεκριμένα πόσοι εισήλθαν κατά τους τελευταίους έξι μήνες και πόσοι εξήλθαν από την Ελλάδα».

«Η ανεπάρκεια της κυβέρνησής του και σε αυτό το ζήτημα είναι εκκωφαντική…», καταλήγει ο κ. Καραγκούνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ