Παππάς: Η συμφωνία θα είναι τέτοια που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη της κυβερνητικής πλειοψηφίας

Παππάς: Η συμφωνία θα είναι τέτοια που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη της κυβερνητικής πλειοψηφίας
Την αισιοδοξία του ότι η συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση προς ψήφιση στη Βουλή θα είναι τέτοια, που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη και της κυβερνητικής πλειοψηφίας αλλά και του ελληνικού λαού, εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του mega ο κ. Παππάς, σημείωσε ότι από τα 8 δισ. δημοσιονομικής προσαρμογής που περιλαμβάνει η πρόταση της κυβέρνησης είναι η πρώτη φορά που τα μισά και πλέον καλούνται να καταβάλλουν οι έχοντες και κατέχοντες.

Αναφερόμενος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σημείωσε «Αυτή η κρίσιμη καμπή της διαπραγμάτευσης είναι και η στιγμή που οι ευρωπαϊκές ηγεσίες πρέπει να πάρουν ιστορικές αποφάσεις», ενώ τόνισε ότι «θα πρέπει να σκεφτούμε το μέλλον χωρίς το ΔΝΤ, και αυτό δεν αφορά κυρίως την ολοκλήρωση του παρόντος προγράμματος»

Ο υπουργός Επικρατείας, σημείωσε ότι η πιο δύσκολη στιγμή της κυβέρνησης μέχρι τώρα ήταν όταν την περασμένη εβδομάδα οι Θεσμοί κατέθεσαν την πρότασή τους, χωρίς να λάβουν υπόψιν τις προτάσεις της ελληνικής πλέυράς.

Τέλος ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση έχει την πλειοψηφία και ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα προχωρήσει σε εκλογές, ούτε σε κυβερνήσεις «τύπου Παπαδήμου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ