ΝΔ: Τέρμα τα ψέματα, επαναφέρουμε τη πρόταση μας για εθνική συνεννόηση

ΝΔ: Τέρμα τα ψέματα, επαναφέρουμε τη πρόταση μας για εθνική συνεννόηση
Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η ΝΔ, η οποία κατηγορεί τον πρωθυπουργό πως σπρώχνει τη χώρα στη ρήξη και την καταστροφή.

Σε δήλωσή του, μετά το τέλος της συνεδρίασης του Άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ, υπό τον Αντώνη Σαμαρά, ο εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Καραγκούνης κάνει λόγο για κοροϊδία του ελληνικού λαού από την κυβέρνηση.

«Μέχρι τώρα μας έλεγαν ότι καθαρογράφεται η συμφωνία. Δεν ξεκινά τώρα η πραγματική διαπραγμάτευση, τώρα κορυφώνεται η κοροϊδία του ελληνικού λαού. Δεν ξεκινά σήμερα η μάχη του κ. Τσίπρα για να μείνουμε στην Ευρώπη, σήμερα τελειώνει η ψευδαίσθηση ότι ο κ. Τσίπρας αγωνίζεται για τη παραμονή μας στο ευρώ και στην Ευρώπη» τονίζει χαρακτηριστικά, κατηγορώντας ανοιχτά τον πρωθυπουργό πως «σπρώχνει τη χώρα σε αδιέξοδο, ανεβάζει τον λογαριασμό στα ύψη και οδηγεί σε ρήξη και καταστροφή».

Στη ΝΔ διερωτώνται, επίσης, «μήπως τελικά αυτή ήταν η κρυφή τους ατζέντα» και τονίζουν πως η χώρα χρειάζεται νέα πολιτική».

«Τέρμα τα ψέματα, επαναφέρουμε τη πρόταση μας για εθνική συνεννόηση» τόνισε ο κ. Καραγκούνης, ο οποίος και προανήγγειλε πρωτοβουλίες της ΝΔ σε επίπεδο θεσμικών, κοινωνικών και πατριωτικών δυνάμεων. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς ίσως ζητήσει συνάντηση ακόμη και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

«Η ΝΔ θα σταθεί δυναμικά απέναντι στην επιχειρούμενη από την κυβέρνηση καταστροφική απομόνωση της Ελλάδας» ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.