Σκληρή απάντηση Μαξίμου στον Αντ. Σαμαρά

Σκληρή απάντηση Μαξίμου στον Αντ. Σαμαρά
Επίθεση στις δηλώσεις Σαμαρά ότι η κυβέρνηση ικανοποιεί αιτήματα κουκουλοφόρων και τρομοκρατών εξαπέλυσαν κύκλοι από το Μαξίμου.

«Ο κ. Σαμαράς συνεχίζει να ζει στη χώρα του "Ποτέ - Ποτέ", αντιλαμβανόμενος ως πραγματικότητα τις φαντασιώσεις του. Κανένα Πανεπιστήμιο δεν κάηκε. Μάλλον ο κ. Σαμαράς πάλι έβλεπε πλάνα-κονσέρβα από τις μέρες της κυβέρνησής του. Όσο για τα προσφυγικά ρεύματα, δεν αξίζει να εξηγήσει κανείς στον κ. Σαμαρά τίποτα. Είναι επιεικώς ανεπίδεκτος» ανέφεραν κυβερνητικές πηγές.

«Αυτό που δεν θυμάται όμως, σε αντίθεση με τους πολίτες, είναι ότι η χώρα επί των ημερών του γέμισε ανέργους, λουκέτα, χρέη, φτώχεια και δυστυχία. Η κριτική του, μάλιστα, ότι η σημερινή κυβέρνηση θα επιστρέψει τη χώρα "στο βάλτο, όπου βρισκόταν επί δεκαετίες", μάλλον απευθύνεται στους Βενιζέλους, Μητσοτάκηδες, Παπανδρέου και τον εαυτό του, που κυβερνούσαν επί χρόνια αυτή τη χώρα» σημείωσαν οι ίδιες πηγές.

Αναφορικά με την κριτική του προέδρου της ΝΔ ότι η κυβέρνηση επιστρέψει την χώρα στον βάλτο οι ίδιες πηγές τόνισαν: «Ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να γνωρίζει καλά τα "μυστικά του βάλτου"!...»

Η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά έχει ως εξής:

Αφού η κυβέρνηση ικανοποίησε τα αιτήματα των κουκουλοφόρων, των αντιεξουσιαστών και των τρομοκρατών στο χώρο της Δικαιοσύνης και της Ασφάλειας, κι αφού γέμισε τις πόλεις με λαθρομετανάστες, τώρα εξήγγειλε νομοσχέδιο για την Παιδεία.

Με στόχο να επαναφέρει το άσυλο της παρανομίας στα Πανεπιστήμια, να επιστρέψουν οι αιώνιοι φοιτητές, να καταργηθεί η αξιολόγηση και η αριστεία.

Δηλαδή, να καταργηθούν όλες οι μεταρρυθμίσεις που είχαν περάσει τα τελευταία χρόνια με μέγιστη πολιτική συναίνεση.

Που υπάρχει στον υπόλοιπο κόσμο άσυλο παρανομίας στα Πανεπιστήμια; Που θεωρείται κακό πράγμα η αξιολόγηση εκπαιδευτικών; Που θεωρείται αυτονόητο δικαίωμα των αναρχικών να καίνε τα Πανεπιστήμια και το κέντρο της πόλης κατά βούλησιν; Σε ποιόν λογοδοτούν όλοι αυτοί; Και ποιος πληρώνει τις ζημιές που κάνουν;

Αυτά με αγώνα τα είχαμε απολύτως ελέγξει. Γιατί προσπαθήσαμε να πάμε τη χώρα εκεί που βρίσκονται όλες οι άλλες αναπτυγμένες χώρες στον κόσμο.

Και τώρα την επιστρέφουν στο βάλτο, όπου βρισκόταν επί δεκαετίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ