Αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο προκάλεσε το τρέιλερ της Βουλής για το δημόσιο χρέος

Αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο προκάλεσε το τρέιλερ της Βουλής για το δημόσιο χρέος
Κύμα αντιδράσων έχει προκαλέσει στον πολιτικό κόσμο η κίνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να γυριστεί και να παίζεται στο κανάλι της Βουλής «διαφημιστικό» τρέιλερ για την επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους.

Με μια σκληρή ανακοίνωση, η Νέα Δημοκρατία καλεί την κυβέρνηση να βάλει «στη θέση της» την πρόεδρο της Βουλής, ενώ τονίζει ότι «η Βουλή δεν είναι προπαγανδιστικός μηχανισμός ούτε ντουντούκα κομματικής προπαγάνδας».

«Η άθλια κομματική διαφήμιση της κυρίας Κωνσταντοπούλου προσβάλλει ευθέως το δημοκρατικό πολίτευμα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, που αναρωτήθηκε μέσω Twitter, «με ποιο δικαίωμα» έφτιαξε τέτοιο τρέιλερ η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Η Κωνσταντοπούλου ως "ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ" έφτιαξε τρέιλερ για την επιτροπή για το χρέος» σχολιάζει στο Twitter και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Την ίδια ώρα, χρήστες του Twitter αναζητούν από πού χρηματοδοτήθηκε το γύρισμα και ποιος έκανε την παραγωγή, ενώ πολλοί επισημαίνουν πως το «να διαφημίζεται σε επίσημο τρέιλερ για το χρέος το "διάγραψέ το", είναι αδιανόητο».

Υπάρχουν πάντως και αρκετοί που βρίσκουν την προσπάθεια θετική και προς την ενημέρωση των πολιτών.

Δείτε το τρέιλερ της Βουλής