Pulse: Δύο μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ

Pulse: Δύο μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ
Διεύρυνση της διαφοράς του ΣΥΡΙΖΑ από τη Ν.Δ. κατα 2 ποσοστιαίες μονάδες καταγράφει νέα δημοσκόπηση της Pulse για Το Ποντίκι.

Η έρευνα καταγράφει ακόμη άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα στην παράσταση νίκης και της καταλληλότητας για την πρωθυπουργία.

Οριακά αυξημένοι κατά 0,5%, εκτός του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζονται στην Πρόθεση Ψήφου η Ελιά, το ΚΚΕ και οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Σταθεροί στα ποσοστά του πρώτου κύματος αποτελεσμάτων παραμένουν η Ν.Δ., το Ποτάμι, οι ΑΝ.ΕΛΛ., η ΔΗΜΑΡ, οι Γέφυρες, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο ΛΑΟΣ και το Άλλο Κόμμα, ενώ οριακά υποχωρούν κατά 0,5% η Χρυσή Αυγή, το Λευκό / Αποχή και οι Αναποφάσιστοι / Δ.Α.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων ο ΣΥΡΙΖΑ, παρότι μένει σταθερός συγκριτικά με το αποτέλεσμα της 5ης Μαΐου, αυξάνει τη διαφορά του από τη Ν.Δ., η οποία πέφτει κατά 0,5%.

Ανοδική τάση κατά 0,5% εμφανίζουν η Ελιά, το ΚΚΕ, οι Οικολόγοι Πράσινοι και το Άλλο Κόμμα. Σταθεροί, εκτός του ΣΥΡΙΖΑ, παραμένουν το Ποτάμι, οι ΑΝ.ΕΛΛ., η ΔΗΜΑΡ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι Γέφυρες και ο ΛΑΟΣ, ενώ μείωση - εκτός της Ν.Δ.-, καταγράφουν η Χρυσή Αυγή (1%) και οι Αναποφάσιστοι (0,5%).

Η διακύμανση της διαφοράς του ΣΥΡΙΖΑ από τη Ν.Δ. στην εξέλιξη της πρόθεσης ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων ανεβαίνει πάλι στο 2%, όπως στις 18 Μαρτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ