Βοήθεια στην «φουκαριάρα» την μάνα του Γ. Στουρνάρα στέλνει η ΠΟΕ ΟΤΑ

 Βοήθεια στην «φουκαριάρα» την μάνα του Γ. Στουρνάρα στέλνει η ΠΟΕ ΟΤΑ
Βοήθεια στην «φουκαριάρα» την μάνα και την πεθερά του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα σύμφωνα με τον ίδιο ζούνε με 500 ευρώ το μήνα, αποφάσισε να στείλει  η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ ΟΤΑ.

Σε σχετική ανακοίνωση η ΠΟΕ ΟΤΑ απευθύνει έκκληση στους απολυμένους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «να δείξουν έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία τους σε μια οικογένεια που δεν μπορεί να ζήσει με 500,00 ευρώ». Καλεί λοιπόν τους απολυμένους να συμπαρασταθούν στην «''φουκαριάρα'' τη μανούλα και την πεθερούλα του Γιάννη Στουρνάρα. Φθάνουν στα γραφεία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. τρόφιμα (πατάτες, κρεμμύδια, ρύζι, φασόλια, φάβα, μακαρόνια, λάδι, ξύδι, τσίπουρο, κουνέλια, κοτόπουλα και αυγά ημέρας) και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους του αλληλέγγυου και ευαίσθητου εργαζόμενου. Μάλιστα εργαζόμενος προθυμοποιήθηκε να θυσιάσει όλο το κοπάδι του για την οικογένεια του Γιάννη Στουρνάρα» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.
Παράλληλα, η Ομοσπονδία υποστηρίζει πως «ένας άλλος αλληλέγγυος στον κ. Στουρνάρα είναι πρόθυμος κάθε μέρα να πηγαίνει ένα λίτρο φρέσκο γάλα, που θα το αρμέγει ο ίδιος, καθώς είδε τον Υπουργό μας λιγάκι ''κομμένο'' από τις σκληρές διαπραγματεύσεις και την πίεση της τρόικα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ