Διαδημοτικές μετακινήσεις με περιορισμένα κυκλοφοριακά πρόβληματα

Διαδημοτικές μετακινήσεις με περιορισμένα κυκλοφοριακά πρόβληματα

Τι δείχνουν οι χάρτες της Αθήνας με τα δεδομένα της κυκλοφορίας για το πρώτο -μετά από καιρό- Σάββατο που επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις. Πού εντοπίζονται προβλήματα

Με τον καλό καιρό να αποτελεί σύμμαχο θα περίμενε κανείς ότι οι Αθηναίοι όρμησαν στους δρόμους για να εκμεταλλευτούν την άρση της απαγόρευσης των διαδημοτικών μετακινήσεων. Ωστόσο, σύμφωνα με τους χάρτες της Google, κυκλοφοριακά προβλήματα εντοπίζονται κυρίως σε πολύ συγκεκριμένα σημεία λόγω έργων ή λόγω... παραδοσιακών προβλημάτων.

Ενα τμήμα της Λεωφόρου Ποσειδώνος στο ύψος του Φαλήρου ταλαιπωρεί τους οδηγούς λόγω των έργων αναβάθμισης του παραλιακού μετώπου, ενώ προς την έξοδο από την πρωτεύουσα μποτιλιάρισμα παρατηρείται στο ύψος του Σκαραμαγκά.

Μικροπροβλήματα και μικρής διάρκειας καθυστερήσεις διαπιστώνονται σε τμήματα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης κυρίως στο ύψος της Αργυρούπολης, ενώ στις βασικές οδικές αρτηρίες του κέντρου της πρωτεύουσας δεν διαπιστώνονται σημαντικά προβλήματα.

Κοσμοσυρροή στο Τατόι

Το γεγονός ότι τα καταστήματα προετοιμάζονται ενόψει της επαναλειτουργίας τους τη Δευτέρα και, έτσι, παραμένουν κλειστά σήμερα περιορίζει τις επιλογές των μετακινήσεων σε φυσιολατρικές δραστηριότητες. Έτσι λίγο έξω από την πόλη φαίνεται να σημειώνονται προβλήματα. Μποτιλιάρισμα παρατηρείται από τις πρωινές ώρες στο Τατόι στον δρόμο που οδηγεί στις εισόδους των πρώην βασιλικών κτημάτων, ενώ αντίθετα δεν παρατηρούνται προβλήματα στους δρόμους που οδηγούν στο Μπάφι και σε άλλες δημοφιλείς τοποθεσίες της Πάρνηθας.

Στα νότια της Αθήνας, οι οδηγοί θα ταλαιπωρηθούν λίγο στον οικισμό της Παλαιάς Φώκαιας χωρίς όμως να παρουσιάζονται προβλήματα, ενώ το υπόλοιπο τμήμα της παραλιακής διαδρομής δεν εμφανίζει δυσκολίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ