Πρόωρο τέλος στο Eurogroup - Συνεχίζεται το μεσημέρι της Πέμπτης

Πρόωρο τέλος στο Eurogroup - Συνεχίζεται το μεσημέρι της Πέμπτης
Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαπραγμάτευση της Ελλάδας με τους δανειστές  μετά την απόρριψη μέρους των ελληνικών προτάσεων από τους θεσμούς αλλά και την απόρριψη από την Αθήνα των ακραίων μέτρων που ζητά το ΔΝΤ. Το Eurogroup τελείωσε σύντομα, δίχως κανένα αποτέλεσμα, ενώ νέα συνεδρίαση θα υπάρξει αύριο το μεσημέρι στις 14.00 (ώρα Ελλάδας).

«Ενημερώσαμε απλά τους υπουργούς για το πού βρισκόμαστε», δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ. «Δεν έχουμε ακόμη συμφωνία αλλά είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε εάν χρειαστεί μέσα στη νύχτα. Το Eurogroup θα συγκληθεί και πάλι αύριο στις 13:00 ώρα Βελγίου», ανέφερε ο Ντάισελμπλουμ.

«Τελείωσε για σήμερα. Το Eurogroup θα συνεχίσει (τις εργασίες του) αύριο στις 13:00" τοπική ώρα (14:00 ώρα Ελλάδας), έγραψε στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter ο Φινλανδός υπουργός Οικονομικών, Αλεξ Στουμπ.

Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης και ο επικεφαλής της ομάδας διαπραγμάτευσης Ευκλείδης Τσακαλώτος αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ