Αναβάλλεται για αύριο η συνεδρίαση του EWG

Αναβάλλεται για αύριο η συνεδρίαση του EWG
Αναβάλλεται για αύριο η τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group για την Ελλάδα, σύμφωνα με απόφαση των στελεχών των υπουργείων οικονομικών της ευρωζώνης, δεδομένης και της σημερινής συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Οπως μετέδωσε το Mega, η συνεδρίαση της ομάδας εργασίας θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα ώστε να αποτιμήσει και τα αποτελέσματα της συνάντησης του Ελληνα πρωθυπουργού με τον επικεφαλής της Κομισιόν στις Βρυξέλλες.

Πάντως, σύμφωνα με πηγές της Κομισιόν, δεν θα υπάρξουν εξελίξεις για το ελληνικό ζήτημα απόψε, ενώ όπως δήλωσε νωρίτερα την Τετάρτη υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, είναι «σχεδόν 100% βέβαιο» πως αύριο θα ανακοινωθεί συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ