Η πιο απίθανη ληστεία - Έκλεψε βενζίνη με κάδο σκουπιδιών (vid)

Η πιο απίθανη ληστεία - Έκλεψε βενζίνη με κάδο σκουπιδιών (vid)

Αφού φούλαρε τον κάδο ανενόχλητος, ο κουκουλοφόρος επέστρεψε στο πρατήριο για ένα ακόμα γέμισμα.

Σε ιστορικά υψηλά φτάνει η βενζίνη στην Ευρώπη, μετά και το ενεργειακό εμπάργκο των ΗΠΑ και της Μ. Βρετανίας στη Ρωσία εξαιτίας της εισβολής της στην Ουκρανία, με τους καταναλωτές να βρίσκονται σε απόγνωση.

Η άνοδος των τιμών έχει καταστήσει τη βενζίνη σε είδος πολυτελείας, και ο διάχυτος πανικός έχει ήδη αρχίσει να μεταφράζεται σε περιστατικά παραβατικότητας, σαν και αυτό που σημειώθηκε σε πρατήριο καυσίμων στο Σάντερλαντ της Αγγλίας.

Κουκουλοφόρος πιάστηκε στα δίκτυα συστήματος παρακολούθησης βενζινάδικου να γεμίζει κάδο σκουπιδιών με πάνω από 90 λίτρα βενζίνης, αξίας άνω των 143 λιρών (171 ευρώ), και στη συνέχεια να διαφεύγει, επιδεικνύοντας μια πρωτοφανή ψυχραιμία.

Αντιληφθείς την ευκολία με την οποίο διέπραξε την παράνομη πράξη του, ο άνδρας επιστρέδει στο πρατήριο με τον κάδο, προχωρώντας σε ένα ακόμα γέμισμα.

Το περιστατικό βρίσκεται ήδη στο μικροσκόπιο των τοπικών αστυνομικών αρχών. Σημειώνεται ότι ο κάδος που εξελίχθηκε σε "όπλο" του κουκουλοφόρου αποσπάστηκε από δρόμο πλησίον του βενζινάδικου, κάτι που ίσως σημαίνει ότι και ο άνδρας είναι κάτοικος της περιοχής.

Στη Βρετανία η τιμή της βενζίνης έχει ξεπεράσει τα 2,0 ευρώ το λίτρο, με τους πολίτες να υψώνουν κραυγή αγωνίας, ζητώντας από τη βρετανική κυβέρνηση να μειώσει τον ΦΠΑ.

Οι τιμές των καυσίμων έχει εκτοξευτεί στα ύψη και στην Ελλάδα, με τους οδηγούς να αναζητούν με επιμονή τα πρατήρια που προσφέρoυν την πιο ελκυστική και χαμηλότερη τιμή.

Πηγή: carandmotor.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ