Κατεχόμενα: Παραιτήθηκε λόγω... ροζ βίντεο ο «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους, Ερσάν Σανέρ

Κατεχόμενα: Παραιτήθηκε λόγω... ροζ βίντεο ο «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους, Ερσάν Σανέρ

Το «ροζ» βίντεο προκάλεσε πολιτική κρίση στα Κατεχόμενα της Κύπρου

Την παραίτησή του από όλα τα καθήκοντά του φέρεται να ετοιμάζεται να υποβάλει ο “πρωθυπουργός” του ψευδοκράτους στα Κατεχόμενα , Ερσάν Σανέρ, μετά το ροζ βίντεο, που διαδίδεται τις τελευταίες ώρες με αποστολή μηνυμάτων μέσω των social media.

Σύμφωνα με την Χαμπέρ Κίπρις, ο Ερσάν Σανέρ θα παραιτηθεί άμεσα, σήμερα, από τη θέση του “πρωθυπουργού”, από την προεδρία του ΚΕΕ και θα αποσύρει την υποψηφιότητά του από το εκλογικό συνέδριο για την προεδρία του κόμματος.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι φημολογείται πως θα ορισθεί “πληρεξούσιος πρωθυπουργός” στη θέση του Ερσάν Σανέρ, είτε ο Ναζίμ Τσαβούσογλου “υπουργός Γεωργίας” είτε ο Ουνάλ Ουστέλ, “υπουργός Υγείας”.

Το θέμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα ξεκαθαρίσει σε συνάντηση των “υπουργών” του ΚΕΕ το απόγευμα.

Τα καθήκοντα του προέδρου του ΚΕΕ θα αναλάβει άλλος, όπως σημειώνεται, ώστε να υπάρξει ομαλότητα στο κόμμα μέχρι το εκλογικό του συνέδριο, μέσω του οποίου την προεδρία διεκδικούν πολλοί υποψήφιοι.

Το βίντεο που οδήγησε στην παραίτηση Σανέρ στα Κατεχόμενα

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο ροζ βίντεο δεν έχει δημοσιευτεί στα social media λόγω του περιεχομένου του. Κυκλοφόρησε όμως μέσω μηνυμάτων μεταξύ προσωπικών λογαριασμών σε όλα τα δίκτυα επικοινωνίας.

Τ

Στην ύπαρξη οπτικού υλικού με τον Ερσάν Σανέρ είχε αναφερθεί το βράδυ της Τρίτης στο Twitter ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερκ Ατζιαρέρ ο οποίος έκανε αναφορά και στον επιχειρηματία, Χαλί Φαλγιαλί στα κατεχόμενα, που φέρεται να είχε στην κατοχή του ροζ βίντεο με γραφειοκράτες και πολιτικούς, τα οποία πέρασαν στην κατοχή του Τούρκου αρχιμαφιόζου, Σεντάτ Πέκερ.

Ο Πέκερ εδώ και καιρό δημοσιοποιεί στοιχεία εναντίον υπουργών της κυβέρνησης Ερντογάν στην Τουρκία ενώ στο παρελθόν είχε αναφερθεί και σε υποθέσεις που αφορούν σε παράνομες δραστηριότητες στα κατεχόμενα.

Πηγή: sigmalive.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ