Πώς θα βάλετε το Mega στο... τηλεκοντρόλ

Πώς θα βάλετε το Mega στο... τηλεκοντρόλ

Η επαναλειτουργία του πρώτου ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού αποτελεί ένα από τα γεγονότα της σημερινής ημέρας και πολλοί ψάχνουν τον τρόπο ώστε το Mega να αποκτήσει και πάλι μια θέση στο τηλεχειριστήριό τους.

Το κανάλι εκπέμπει ήδη μέσω της Digea και στις περισσότερες περιπτώσεις θα χρειαστεί να κάνετε μία αναζήτηση με το τηλεκοντρόλ. Στην περίπτωση που έχετε τηλεοπτικό δέκτη παλαιότερης τεχνολογίας θα χρειαστεί να συντονίσετε εκ νέου τα κανάλια και να τα τοποθετήσετε στις θέσεις της προτίμησής σας στο τηλεκοντρόλ.

Οι πλατφόρμες της συνδρομητικής τηλεόρασης θα τοποθετήσουν το Mega αυτομάτως, οπότε δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο για να το βρείτε πέρα από ένα απλό ζάπιγνκ. Ακολουθώντας, φυσικά, τις διαδικτυακές τάσεις, το Mega εκπέμπει και μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση https://www.megatv.com.


Στην Αττική ο σταθμός βρίσκεται στους διαύλους 27 και 31, ενώ στην Κεντρική Μακεδονία εκπέμπει στον δίαυλο 30. Αναλυτικά οι δίαυλοι και συχνότητες εκπομπής του Mega βρίσκονται σε σχετική σελίδα του καναλιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ