Πώς να κάνετε τα ψώνια των Χριστουγέννων με έκπτωση έως 50%

Πώς να κάνετε τα ψώνια των Χριστουγέννων με έκπτωση έως 50%
Λίγες μέρες μας χωρίζουν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί να κάνουμε τις αναγκαίες αγορές για εμάς και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Επειδή όμως δεν περισσεύει ούτε ευρώ, καλό θα είναι να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που μας δίνει ο GRECA για να πραγματοποιήσουμε αυτές τις αγορές με έκπτωση από 20 έως 50%.

Και αυτό θα μπορέσουμε να το πετύχουμε από σήμερα (σ.σ. ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ) έως τις 7 Δεκεμβρίου που θα διαρκέσει η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, καθώς πολλά μέλη του Ελληνικού Σύνδεσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GRECA, τα οποία μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ, θα παρέχουν προσφορές και εκπτώσεις από 20- 50% σε όλες τις ηλεκτρονικές μας αγορές..

Φέτος, πλήθος ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχει ελκυστικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, προτρέποντάς το να “βιώσει” την online αγοραστική εμπειρία.

Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου πραγματοποιείται στα πρότυπα του Αμερικανικού Cyber Monday, ενώ πολλές ακόμα χώρες όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Αυστραλία κ.α. οργανώνουν αντίστοιχες ημέρες. Στην εορταστική αυτή περίοδο αυξάνει σημαντικά ο online B2C τζίρος, ενώ παράλληλα σηματοδοτείται η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων αγορών.

Την προηγούμενη χρονιά, η αποδοχή από τους Έλληνες online καταναλωτές ήταν άκρως θετική και αυξημένη σε σχέση με την αρχική Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε ο Σύνδεσμος, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 59% σε σχέση με την αντίστοιχη Εβδομάδα του 2013 (42%), ενώ υπήρξαν και ηλεκτρονικά καταστήματα που δήλωσαν αύξηση πωλήσεων άνω του 200% (100% ήταν αντίστοιχα το 2013). Η ιδιαίτερα θετική αποδοχή από τους online καταναλωτές, καθώς και τα θεαματικά αποτελέσματα που κατέγραψαν τα ηλεκτρονικά καταστήματα δείχνουν ξεκάθαρα ότι η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου καθιερώνεται πλέον ως θεσμός.

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι αφενός η προτροπή του καταναλωτικού κοινού να ψωνίσει διαδικτυακά και αφετέρου η εκπαίδευση και ενημέρωσή του στη διαδικασία της online αγοράς και των πλεονεκτημάτων που αυτή έχει.

Υπενθυμίζεται ότι η Πολιτεία στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία του GR.EC.A., με το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού να θέτει κάθε χρόνο την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου υπό την αιγίδα του. Ο GR.EC.A. προσκαλεί όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα (είτε είναι μέλη του είτε όχι), αλλά και συνεργαζόμενες εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες προς αυτά, να δηλώσουν έμπρακτα τη συμμετοχή τους στην εορταστική Εβδομάδα, παρέχοντας αξιόλογες προσφορές προς τους καταναλωτές.