Ελλάδα: Σε εορταστικούς ρυθμούς η αγορά - Έως και 30% έκπτωση στην αγορά του Ρέντη

Ελλάδα: Σε εορταστικούς ρυθμούς η αγορά - Έως και 30% έκπτωση στην αγορά του Ρέντη
Έως τις 8 το βράδυ θα είναι σήμερα ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα, ενώ θα λειτουργήσουν κι αύριο, τελευταία Κυριακή του χρόνου, με προτεινόμενο ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών 11.00-18.00.

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας έχει προγραμματίσει για σήμερα και αύριο εορταστικές εκδηλώσεις στο χώρο της "Αγοράς του Καταναλωτή".

Οι τιμές θα είναι χαμηλότερες κατα 25-30% από το μέσο όρο, για φρούτα και λαχανικά στο μανάβικο της Λαχαναγοράς στου Ρέντη, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΚΑΑ.

Θα γίνονται γευστικές δοκιμές και θα δίνονται διατροφικές συμβουλές στα εορταστικά σπιτάκια, που θα στηθούν στην είσοδο της Κεντρικής Αγοράς του Ρέντη ενώ θα υπάρχουν και άλλες εκδηλώσεις για τους μικρούς καταναλωτές (ξυλοπόδαροι, παιδική σκηνή με θέατρο, ταχυδακτυλουργό και κουκλοθέατρο Face painting και μπαλονοκατασκευές).

Μια υπαίθρια μεσημεριανή συναυλία από την Blues Band του Nick Tsiamtsika σήμερα ενώ ο Radio Pepper 96.6 θα εκπέμπει ζωντανά από την αγορά. Ώρες λειτουργίας εκδηλώσεων 11:00 - 17:00. Είσοδος ελεύθερη