Επανασύνδεση ηλεκτροδότησης καταναλωτή που χρήζει μηχανικής υποστήριξης

Επανασύνδεση ηλεκτροδότησης καταναλωτή που χρήζει μηχανικής υποστήριξης
Η ΔΕΗ προχώρησε άμεσα σε επανασύνδεση της ηλεκτροδότησης καταναλωτή που χρήζει μηχανικής υποστήριξης, μετά την ενημέρωση που

είχε από τη βουλευτή κ. Ζέτα Μακρή, και απευθύνει δημόσια έκκληση σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και ειδικότερα όσους χρήζουν μηχανικής υποστήριξης να υποβάλουν τηλεφωνικά αίτηση προκειμένου να διασφαλισθεί η αδιάλειπτη ηλεκτροδότησή τους.

Συγκεκριμένα, η ΔΕΗ αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της:

Σε συνέχεια ενημέρωσης από τη βουλευτή κα Ζέτα Μακρή για περίπτωση καταναλωτή που χρήζει μηχανικής υποστήριξης και δεν είχε υποβάλει αίτηση ένταξης στο Μητρώο των Ευάλωτων Πελατών για συμπολίτες μας αυτής της κατηγορίας, η ΔΕΗ ΑΕ ενημερώνει ότι προχώρησε άμεσα μόλις ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο πρόβλημα του καταναλωτή σε επανασύνδεση της ηλεκτροδότησής του. Επαναλαμβάνουμε δημόσια έκκληση σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και ειδικότερα όσους χρήζουν μηχανικής υποστήριξης να υποβάλουν τηλεφωνική αίτηση στο 11770 προκειμένου να ενημερωθεί η ΔΕΗ και να διασφαλισθεί η αδιάλειπτη ηλεκτροδότησή τους.