Πήραμε το Ευρωπαϊκό –ο δρόμος για την ελληνική πρωτιά (video)

Πήραμε το Ευρωπαϊκό –ο δρόμος για την ελληνική πρωτιά (video)
Όχι δεν είναι επετειακό αφιέρωμα με αφορμή τη συμπλήρωση μιας δεκαετίας από τον μεγάλο θρίαμβο στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Η διάκριση είναι καινούργια και πανευρωπαϊκή. Δείτε το video ελληνικής …παραγωγής και θα καταλάβετε. Πολύ σύντομα, αυτό το βίντεο θα προβάλλεται σε όλες τις χώρες και σε όλες τις γλώσσες της Ευρώπης  

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Έχει αναπτύξει τον τριψήφιο αριθμό 112 μέσω του οποίου οι ευρωπαίοι πολίτες (μεταξύ των οποίων και εμείς οι Έλληνες) μπορούμε να αναζητήσουμε τη βοήθεια της αστυνομίας, της πυροσβεστικής ή ακόμη και ιατρική βοήθεια για να αντιμετωπίσουμε ένα έκτακτο σοβαρό περιστατικό. Ο αριθμός είναι πλέον κοινός για όλες τις χώρες της ΕΕ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους ευρωπαίους πολίτες είτε στη χώρα τους είτε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της ΕΕ. (σ.σ το θέμα είναι σοβαρό αν κρίνει κανείς ότι οι ταξιδιώτες μεταξύ των χωρών της ΕΕ υπερβαίνουν τα 150 εκατομμύρια σε ετήσια βάση).

Καλά όλα αυτά, σε τι συνίσταται όμως η ελληνική πρωτιά; Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζήτησε να φτιαχτεί ένα ή περισσότερα σποτάκια για να διαδοθεί η ιδέα και η λειτουργία του «112». Τα σποτάκια που παρήγαγε η ελληνική αντιπροσωπεία, αναδείχτηκαν –σε σχετική διαγωνιστική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στην Βαρσοβία- στην 1η θέση. Μπορείτε να τα παρακολουθήσετε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ