Γιατί δεν πρέπει να στηθείτε στην εφορία για κλειδάριθμο

Γιατί δεν πρέπει να στηθείτε στην εφορία για κλειδάριθμο
Είστε από αυτούς που στήθηκαν με τις ώρες στην ουρά της εφορίας για να πάρετε κλειδάριθμο; Είστε οι άτυχοι της ιστορίας. Όσοι δεν έδειξαν τέτοια ευαισθησία βγαίνουν κερδισμένοι καθώς ο κλειδάριθμος θα έρθει στα χέρια τους χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα.

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων προκειμένου να διευκολύνει, έστω και καθυστερημέν τους φορολογούμενους, οι οποίοι υποχρεώνονται σε ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος για το οικονομικό έτος 2013, προχώρησε σε κεντρική μαζική έκδοση κωδικών πρόσβασης στο σύστημα ΤΑΧΙSnet (κλειδάριθμοι).

Η αποστολή τους θα γίνει με συστημένες επιστολές. Η ταχυδρόμησή τους θα ξεκινήσει 12/06/2013, θα ολοκληρωθεί 14/06/2013 και εκτιμάται ότι θα έχουν παραδοθεί στους αποδέκτες έως 20/06/2013.

Συνεπώς, όσοι φορολογούμενοι το Οικ. Έτος 2012 υπέβαλαν δήλωση σε έντυπη μορφή, δεν τους έχουν εκδοθεί κωδικοί πρόσβασης και μέχρι 07/06/2013 δεν έχουν υποβάλει αίτηση εγγραφής στο TAXISnet, δεν απαιτείται να υποβάλουν αίτηση εγγραφής και στη συνέχεια να επισκεφθούν τη Δ.Ο.Υ για την παραλαβή κλειδαρίθμου, αλλά να αναμένουν τη συστημένη επιστολή.

Οι πολίτες για να ενημερωθούν σχετικά με την αποστολή συστημένης επιστολής μπορούν να επισκεφτούν τον ιστοχώρο της ΓΓΠΣ: www.gsis.gr την επιλογή «Υπηρεσίες προς τους Πολίτες»

«Δείτε εδώ αν θα λάβετε τον κλειδάριθμό σας ταχυδρομικώς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ