Τελευταία ημέρα για τις διορθώσεις στο πρόγραμμα των 100.000 επιδοτούμενων θέσεων εργασίας

Τελευταία ημέρα για τις διορθώσεις στο πρόγραμμα των 100.000 επιδοτούμενων θέσεων εργασίας

Η υποβολή ορθών επαναλήψεων αφορά διορθώσεις του πιστωτικού ιδρύματος και του τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ) της επιχείρησης, για τις περιπτώσεις που η επιχείρηση- εργοδότης έχει αιτηθεί να εντάξει στο πρόγραμμα μακροχρόνια άνεργο

Σήμερα Παρασκευή 7 Μαΐου είναι η τελευταία ημέρα που οι επιχειρήσεις έχουν την δυνατότητα να προβούν σε υποβολή ορθών επαναλήψεων αιτήσεων-υπεύθυνων δηλώσεων για ένταξη στο Ανοιχτό Πρόγραμμα 100.000 νέων επιδοτούμενων θέσεων εργασίας.

Η υποβολή ορθών επαναλήψεων αφορά διορθώσεις του πιστωτικού ιδρύματος και του τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ) της επιχείρησης, για τις περιπτώσεις που η επιχείρηση- εργοδότης έχει αιτηθεί να εντάξει στο πρόγραμμα μακροχρόνια άνεργο.

Το αμέσως επόμενο διάστημα το πρόγραμμα των 100.000 θέσεων αναμένεται να επεκταθεί και για τους εποχικά εργαζόμενους χωρίς δικαίωμα επαναπρόσληψης.

Ήδη όταν μια επιχείρηση προσλαμβάνει μέσω του προγράμματος μακροχρόνια άνεργο το κράτος επιδοτεί μέρος του μισθού του εργαζόμενου με το ποσό των 200 ευρώ.

Το ίδιο αναμένεται να ισχύσει και για τους εποχικά εργαζόμενους οι οποίοι κατά πλειονότητά εργάζονται στον τουρισμό και τον επισιτισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ