Απίστευτο: Ζητά 2.400 Ευρώ για αβέβαιη πρόσληψη η Ryanair!

Απίστευτο: Ζητά 2.400 Ευρώ για αβέβαιη πρόσληψη η Ryanair!
Και θα πληρώσουν και δεν ξέρουν αν θα προσληφθούν

όσοι υποβάλλουν αιτήσεις πρόσληψης ως ιπτάμενα πληρώματα της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους Ryanair.
Ειδικότερα όσοι ενδιαφέρονται να προσληφθούν στην εταιρία θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά στη ιστοσελίδα crewlinik.ie (πατήστε για λεπτομέρειες). Η αξιολόγηση τους θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 20 Φεβρουαρίου και την όλη διαδικασία έχει αναλάβει η Crew Link η οποία έναντι αμοιβής που θα καταβληθεί από τους υποψήφιους θα τους εκπαιδεύσει για έξι εβδομάδες. Η εκπαίδευση δεν σημαίνει όμως και την πρόσληψη όπως έχει αποκαλύψει η Guardian (Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα) ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν καταβάλει περί τα 2.400 Ευρώ (2.000 λίρες αγγλίας).
Από την πλευρά της η Ryanair επιβεβαιώνει ουσιαστικά αυτό το γεγονός ισχυριζόμενη ότι οι ... περισσότεροι προσλαμβάνονται.
Πάντως όσοι τελικά ενδιαφερθούν υπό αυτές τις προϋποθέσεις θα πρέπει την ημέρα που θα αξιολογηθούν να έχουν μαζί τους φωτοτυπία του βιογραφικού τους και ευρωπαϊκό διαβατήριο σε ισχύ για τουλάχιστον 1,5 χρόνο από τη μέρα της συνέντευξης.
Επιπλέον οφείλουν να προσέλθουν με συγκεκριμένη ενδυμασία η οποία προβλέπει για τις γυναίκες φούστα ως το γόνατο και διαφανές καλσόν, κοντομάνικο πουκάμισο ή μπλούζα και για τους άνδρες επίσημο παντελόνι και κοντομάνικο πουκάμισο. Δεν επιτρέπονται τα τατουάζ σε εμφανή σημεία, όπως και τα τζιν ενώ όποιος δεν υπακούσει στις ενδυματολογικές απαιτήσεις αποκλείεται άμεσα.
Οι υποψήφιοι επίσης θα πρέπει να έχουν ύψος τουλάχιστον 1,57μ, καλή όραση (αποδεκτοί οι φακοί επαφής), καλή κολύμβηση για τουλάχιστον 20 μέτρα χωρίς βοήθεια, καλή γνώση αγγλικών σε γραπτό και προφορικό λόγο.
ΝΙΚ
Διαβάστε επίσης την αποκάλυψη του Fpress για το μύθο της δημιουργίας 2800 θέσεων στην Ελλάδα από την Ryanair

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ