Συμφωνία της Mevaco με τη γαλλική Naval Group

Συμφωνία της Mevaco με τη γαλλική Naval Group

Η Συμφωνία έχει αρχική χρονική διάρκεια πέντε (5) έτη

 

Η Mevaco A.E. ανακοίνωσε σήμερα ότι προέβη στην κατάρτιση Συμφωνίας - Πλαισίου με την γαλλική εταιρεία "Naval Group", που αφορά στην κατασκευή από την Εταιρεία και προμήθεια στην παραπάνω γαλλική εταιρεία μηχανολογικών συστημάτων και μεταλλικού εξοπλισμού, στο πλαίσιο προμήθειας αμυντικού υλικού.

Η εν λόγω Συμφωνία - Πλαίσιο έχει αρχική χρονική διάρκεια πέντε (5) έτη και θα διέπει το σύνολο των μελλοντικών παραγγελιών που θα δίδονται από την γαλλική εταιρεία, αναφέρει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση.

Όπως επισημαίνει, η σύναψη της εν λόγω Συμφωνίας επιβεβαιώνει την πολυσχιδή παραγωγική ικανότητα, την ανταγωνιστικότητα και την ευελιξία του επιχειρηματικού μοντέλου της Εταιρείας, την αποδεδειγμένη μακρά εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει και αποδεικνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αξιοπιστία αυτής στην δυνατότητα εκτέλεσης σημαντικών έργων, τα οποία διακρίνονται για τις αυστηρές προδιαγραφές, τις υψηλές ποιοτικές απαιτήσεις και τα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.
Η Εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη σε σχέση με το εν λόγω θέμα, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ