Συνεργασία Motor Oil - Microsoft Hellas για για τον περαιτέρω ψηφιακό μετασχηματισμό του Ομίλου

Συνεργασία Motor Oil - Microsoft Hellas για για τον περαιτέρω ψηφιακό μετασχηματισμό του Ομίλου

Μνημόνιο Συνεργασίας (ΜοU) μεταξύ του Ομίλου Motor Oil και της Microsoft Hellas, για την περαιτέρω ενίσχυση του ψηφιακού αποτυπώματος του Ομίλου υπέγραψαν οι δύο εταιρείες.

Με τη νέα αυτή στρατηγική συμφωνία η Microsoft Hellas και η Motor Oil πρόκειται να συνεργαστούν στη βάση του ψηφιακού μετασχηματισμού του Ομίλου Motor Oil, την ενίσχυση της επιχειρησιακής αποδοτικότητας, την παροχή νέων εξατομικευμένων πελατοκεντρικών υπηρεσιών και την επίτευξη της ψηφιακής ανάπτυξης.

Ο Όμιλος Motor Oil που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια δραστηριότητας, παραμένει μια ενεργειακή ηγέτιδα δύναμη και εξελίσσεται διαρκώς με στρατηγικές συνεργασίες που διευρύνουν αλλά και μετασχηματίζουν βιώσιμα τη λειτουργία του.

Η Microsoft Ελλάδας συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια παρουσίας στη χώρα, επέτειος που συμπίπτει με την υλοποίηση της επενδυτικής πρωτοβουλίας «Gr for Growth», μέσα από την οποία η Microsoft πραγματοποιεί σημαντικές επενδύσεις σε τεχνολογικές υποδομές και ψηφιακές δεξιότητες, προκειμένου να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων. Με την υποστήριξη της Microsoft, οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα μετασχηματίζονται για να προσφέρουν ακόμα πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές υπηρεσίες προς τους πελάτες τους και να δημιουργήσουν περισσότερες και καλύτερες θέσεις εργασίας.

Στόχος της συνεργασίας είναι η ενίσχυση και ο εμπλουτισμός των ψηφιακών λύσεων του Ομίλου Μotor Oil σε τέσσερις βασικούς τομείς ενδιαφέροντος όπως η Βιωσιμότητα και η Καινοτομία, το Ψηφιακό Εργασιακό Περιβάλλον και Λειτουργίες, η Κυβερνοασφάλεια, και το Data Center Modernization.

Ταυτόχρονα, ο Όμιλος συνεχίζει απρόσκοπτα την υλοποίηση του φιλόδοξου στρατηγικού του πλάνου με έμφαση στη συνεχή ενίσχυση της αποδοτικότητας του διυλιστηρίου, τις λύσεις για φιλικές προς το περιβάλλον μετακινήσεις, τον ηλεκτρισμό, το φυσικό αέριο και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Με όραμα να οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση, ο Όμιλος Motor Oil εξελίσσεται και αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής για την υλοποίηση των στρατηγικών του στόχων και την επένδυση σε νέα έργα και νέες μορφές ενέργειας, βιώσιμα, υπεύθυνα και καινοτόμα. Επίσης, στόχος είναι η δημιουργία ενός Center of Excellence (CoE) για την περαιτέρω ανάπτυξη των ανθρωπίνων πόρων, την ανάπτυξη δεξιοτήτων και τη δημιουργία ενός κέντρου καινοτομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ