Meta: Κόβει την μπουγάδα στη δουλειά και αποζημιώνει με 3.000 δολάρια

Meta: Κόβει την μπουγάδα στη δουλειά και αποζημιώνει με 3.000 δολάρια

Το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο...

Οι τεχνολογικές εταιρίες είναι γνωστές για τα απίστευτα προνόμια που προσφέρουν στο χώρο εργασίας για να αντισταθμίσουν τις πολλές και απαιτητικές ώρες απασχόλησης των εργαζομένων. Μερικά από αυτά συμπεριλαμβάνουν δωρεάν φαγητό, φροντίδα παιδιών, γυμναστήρια και μαθήματα fitness, ακόμα και πλύσιμο ρούχων. Η αλλαγή που έφερε όμως η πανδημία έκανε τα στελέχη αυτών των εταιριών να ξανασκεφτούν αυτά που προσφέρουν στους εργαζομένους.

Με το υβριδικό πλέον περιβάλλον εργασίας που έχει επικρατήσει, πολλοί εργάζονται πλέον από το σπίτι ή πάνε στο γραφείο λιγότερες μέρες από πριν. Έτσι, η Meta αποφάσισε να περικόψει μερικά από τα προνόμια των εργαζομένων, όπως το δωρεάν πλύσιμο ρούχων και το δωρεάν στεγνοκαθαριστήριο.

Καθώς επιστρέφουμε στο γραφείο, προσαρμόσαμε τις υπηρεσίες και τις παροχές για να αντικατοπτρίζουν καλύτερα τις ανάγκες του υβριδικού εργατικού δυναμικού. – Meta

Πέρα από την κατάργηση του πλυντηρίου, η Meta θα προσφέρει πλέον το δείπνο στις 6:30 μ.μ., μισή ώρα μετά την τελευταία αναχώρηση των λεωφορείων από τα γραφεία, βάζοντας τους υπαλλήλους να διαλέξουν μεταξύ ενός δωρεάν γεύματος ή μίας δωρεάν μεταφοράς.

Ωστόσο δεν είναι όλα τα νέα δυσάρεστα για τους εργαζομένους, αφού η εταιρία προσφέρει ετήσια αύξηση που κυμαίνεται από $700 έως $3.000 για να αντισταθμίσει την αλλαγή αυτή.

Πηγή: unboxholics.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ