Η ουκρανική Rocket Delivery μένει στην Ελλάδα

Η ουκρανική Rocket Delivery μένει στην Ελλάδα

Η εταιρεία που ιδρύθηκε στην Ουκρανία διαψεύδει δημοσιεύματα και διευκρινίζει ότι η διακοπή λειτουργίας της ήταν προσωρινή.

Η εταιρεία Rocket Delivery συνεχίζει τη λειτουργία της στην Αθήνα μετά από διακοπή 72 ωρών για τεχνικούς λόγους και εξετάζει τη θέση της στην ελληνική αγορά «με γνώμονα τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, την ικανοποίηση των καταναλωτών και τον σεβασμό προς τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις» αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά από δημοσιεύματα περί διακοπής της δραστηριότητάς της στη χώρα μας.

Η επανέναρξη λειτουργίας θα γίνει από αύριο Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Η Rocket Group λειτουργεί σε αυτή τη φάση σε εύθραυστο επιχειρηματικό περιβάλλον λόγω και των πρόσφατων εξελίξεων στην Ουκρανία. Η διοικητική ομάδα της Rocket Delivery στην Ελλάδα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή συνέχιση της δραστηριότητάς της και θα ενημερώσει τους συνεργάτες της και το κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στην ίδια ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι «η εταιρεία Rocket Delivery, λειτουργεί εξ αρχής ως ανεξάρτητη νομική οντότητα στην Ελλάδα, με διαφορετική μετοχική σύνθεση από αυτή του ουκρανικού ομίλου και βασίζεται στο διεθνή όμιλο μόνο για την τεχνική υποστήριξη της εφαρμογής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ