Fashion City Outlet: Εντυπωσιακοί ρυθμοί ανάπτυξης για το εκπτωτικό εμπορικό κέντρο στη Λάρισα

Fashion City Outlet: Εντυπωσιακοί ρυθμοί ανάπτυξης για το εκπτωτικό εμπορικό κέντρο στη Λάρισα

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης συνεχίζει την πορεία του στην ελληνική αγορά το Fashion City Outlet, το εκπτωτικό εμπορικό κέντρο στη Λάρισα

Το εκπτωτικό κέντρο, που φιλοξενεί πάνω από 100 εμπορικά σήματα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, κατέγραψε το 2021 διψήφια άνοδο των πωλήσεων σε σχέση με το 2020, της τάξης του 35%, ξεπερνώντας ακόμη και τις πωλήσεις του 2019.

Ειδικότερα, το τρίτο τρίμηνο (Ιούλιος-Σεπτέμβριος) του 2021 οι συνολικές πωλήσεις εμφανίζονται αυξημένες κατά 19% σε σύγκριση με το 2019, ενώ το δεύτερο εξάμηνο του 2021 οι συνολικές πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 7% έναντι του 2019. Επιπλέον, για κάθε μήνα κανονικής λειτουργίας το 2021 σημειώθηκε μέση αύξηση πωλήσεων 8%, σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα.

Την ίδια στιγμή, η πληρότητα του Fashion City Outlet διατηρείται σταθερή, ενώ η επισκεψιμότητά του επανέρχεται σταδιακά σε επίπεδα προ πανδημίας.

«Χρόνο με τον χρόνο, το Fashion City Outlet καταφέρνει και κερδίζει όλο και περισσότερο την προτίμηση των καταναλωτών, διατηρώντας παράλληλα την εμπιστοσύνη των καταστηματαρχών και συνεργατών μας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την έως τώρα πορεία μας στη Θεσσαλία, μία κομβική αγορά που εξυπηρετεί περισσότερους από 900.000 καταναλωτές στην ευρύτερη περιοχή, και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε την παρουσία μας, στο πλαίσιο της μακροπρόθεσμης στρατηγικής μας», δήλωσε ο κ. Θωμάς Χαϊδάς, Διευθυντής Λειτουργίας του Fashion City Outlet.

Στρατηγικά τοποθετημένο 4 χλµ από το κέντρο της Λάρισας και πολύ κοντά στις εισόδους εθνικών και περιφερειακών οδών, το Fashion City Outlet είναι το μοναδικό οργανωμένο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην ελληνική περιφέρεια. Προσφέρει, με συνέπεια, μία ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών και διασκέδασης στους επισκέπτες του και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα καταστήματα που φιλοξενεί. Στα συνολικά 20.000 τ.μ. του, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ των πιο γνωστών και αγαπημένων διεθνών και εγχώριων εμπορικών σημάτων, όπως Adidas, Mango, Tommy Hilfiger, Brooks Brothers, Guess, LCWaikiki και άλλα, καθώς και ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη στο μοναδικό MediaMarkt στη Θεσσαλία. Μπορούν επίσης να απολαύσουν πλήθος επιλογών εστίασης και ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια. Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετά από τα καταστήματα που φιλοξενούνται στο Fashion City Outlet δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στη Θεσσαλία.

Παρότι η πανδημία επηρέασε σημαντικά τη λειτουργία του λιανεμπορίου στο σύνολο του και των εμπορικών κέντρων, το Fashion City Outlet καταγράφει εντυπωσιακές επιδόσεις, με τους καταναλωτές και τους καταστηματάρχες να δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους. Η συντονισμένη εφαρμογή μέτρων προστασίας, επιπλέον των όσων προβλέπονται από την Πολιτεία, καθώς και η διαρκής ενημέρωση και καθοδήγηση των υπευθύνων των καταστημάτων, εξασφάλισαν ότι το εμπορικό κέντρο λειτουργεί σύμφωνα με όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα και τις οδηγίες των ειδικών. Όλα αυτά συνέβαλαν στη δημιουργία ενός αισθήματος ασφάλειας και προστασίας για τους καταναλωτές, οι οποίοι επιλέγουν σταθερά το εκπτωτικό κέντρο για τις αγορές τους.

Για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών του, το Fashion City Outlet έλαβε για δύο συνεχόμενες χρονιές, το 2020 και 2021, το βραβείο του «Καλύτερου Περιφερειακού Προορισμού Αγορών στην Ελλάδα» από το περιοδικό Fashion Daily. Ενώ το 2019, απέσπασε διπλή διάκριση στα Commercial Interior Awards, στις κατηγορίες «Best Interior Shopping Mall» και «Best Interior Food Court», ως το εμπορικό κέντρο με την καλύτερη διαρρύθμιση και διακόσμηση εσωτερικού χώρου και χώρου εστίασης.

Με τη σταδιακή ανάκαμψη της επισκεψιμότητας και τον συνολικό κύκλο εργασιών των καταστημάτων στο υψηλότερο επίπεδο από την αρχή της λειτουργίας του, το Fashion City Outlet συνεχίζει να αναπτύσσει την παρουσία του στη θεσσαλική αγορά, σε συνεργασία με διεθνείς και ελληνικές επιχειρήσεις ένδυσης, υπόδησης και εστίασης, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Πηγή: thelarissa.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ