Folli Follie: Ο Δημήτρης και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος καταψήφισαν τις οικονομικές καταστάσεις 2019 

Folli Follie: Ο Δημήτρης και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος καταψήφισαν τις οικονομικές καταστάσεις 2019 

Προχωρά στο επόμενο βήμα εξυγίανσής της η Folli Follie, χωρίς την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων 2019 από τους μετόχους. 

Οι βασικοί μέτοχοι της εταιρείας Folli Follie, Δημήτρης και Γιώργος Κουτσολιούτσος, καταψήφισαν το βασικό θέμα της σημερινής επαναληπτικής γενικής συνέλευσης, όπως αναφέρει η διαδικτυακή έκδοση της «Ναυτεμπορικής».

Με απαρτία 54,49% η συνέλευση ολοκληρώθηκε υπερψηφίζοντας μόνο το θέμα που αφορούσε τον διορισμό της PwC για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων 2020.

Ο Γεώργιος Σάμιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου FF Group, έδωσε εξηγήσεις απαντώντας στα ερωτήματα που είχε θέσει ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος από την γενική συνέλευση της 10ης Σεπτεμβρίου. Ωστόσο οι απαντήσεις του δεν ικανοποίησαν τους νομικούς εκπροσώπους των βασικών μετόχων που δεν υπερψήφισαν την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων 2019. Πάντως η διοίκηση της FF Group εκτιμά ότι η πορεία της εταιρείας για εξυγίανση δεν παρεμποδίζεται.

Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία σύγκληση γενικής συνέλευσης, η οποία με την συμμετοχή του ειδικού εντολοδόχου που διορίστηκε πρόσφατα, θα εγκρίνει τη συμφωνία εξυγίανσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ