Λαζάρου για τα covid free εστιατόρια: “Δεν γίνεται να ελέγχω τους πελάτες μου”

Λαζάρου για τα covid free εστιατόρια: “Δεν γίνεται να ελέγχω τους πελάτες μου”

Να θυμίσουμε ότι η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει “covid free” εστιατόρια και καφέ

Εν αναμονή των ανακοινώσεων της κυβέρνησης για τα μέτρα διευκόλυνσης των εμβολιασμένων και για τις αλλαγές που θα ισχύσουν στους χώρους της εστίασης, ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” στον ANT1 και εξέφρασε έντονους προβληματισμούς για τις εξελίξεις στο χώρο της εστίασης.

Να θυμίσουμε ότι η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει “covid free” εστιατόρια και καφέ, στα οποία οι πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι έχουν συμπληρώσει 6 μήνες από την ανάρρωση τους από τον κορονοϊό, θα μπορούν να εισέρχονται ελεύθερα χωρίς υγειονομικούς περιορισμούς.

Ο Λευτέρης Λαζάρου εξέφρασε την ανησυχία του για αυτή την παρέμβαση τονίζοντας ότι “δεν γίνεται να ζητούν οι ιδιοκτήτες πιστοποιητικά από τους πελάτες ώστε να μπορούν να μπουν στο μαγάζι και να φάνε”

Και συνέχισε: “Δεν είναι δική μου δουλεία να ελέγχω τους πελάτες κατά την είσοδο τους στο μαγαζί”. Τέλος ο κ. Λαζάρου υπογράμμισε ότι “πρέπει να πειστεί ο κόσμος να εμβολιαστεί”, υποστήριξε ότι αυτό προσπαθεί να πετύχει και ίδιος με τους εργαζόμενους και συνεργάτες του, αλλά ότι δεν γίνεται τα μαγαζιά “να ανοίγουν και να κλείνουν έτσι”.

Όσον αφορά το Freedom Pass που εξήγγειλε χτες ο πρωθυπουργός ο κ. Λαζάρου σχολίασε ότι “με κάτι τέτοια θα πέσουμε σε ένα παζάρι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ