Συνεργασία Γρηγόρη με το efood

Συνεργασία Γρηγόρη με το efood

Ο Γρηγόρης είναι η πρώτη εταιρία που έχει ενοποιήσει πλήρως τα συστήματά της με τις οnline πλατφόρμες delivery

O Γρηγόρης εγκαινιάζει τη συνεργασία του με το efood, και φέρνει στην πόρτα σας τον αγαπημένο σας καφέ, το πρωινό σας, καθώς και φρεσκοψημένες πίτες, δροσερές σαλάτες, λαχταριστά σάντουιτς και μία μεγάλη ποικιλία από γλυκίσματα!

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, μέσα απ’ την πλατφόρμα delivery του efood, ανοίγει ένα επιπλέον κανάλι επικοινωνίας, προσεγγίζοντας όλο και περισσοτέρους νέους καταναλωτές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γρηγόρης είναι η πρώτη εταιρία που έχει ενοποιήσει πλήρως τα συστήματά της με τις οnline πλατφόρμες delivery, έτσι ώστε κατάλογοι, διαθεσιμότητες και παραγγελίες να ενημερώνονται αυτοματοποιημένα και real time, με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Τα καταστήματα Γρηγόρης συνεχίζουν να παραμένουν ανοιχτά για το καταναλωτικό κοινό με take away και delivery, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Εκτός από την επιλογή της παραγγελίας μέσω του efood, μπορείτε να παραγγείλετε online στο www.gregorys.gr ή μέσω της εφαρμογής Γρηγόρης e-order, ή και τηλεφωνικά στο 213 0400400.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ