Άμεση εξυπηρέτηση χωρίς αναμονή με το νέο ZeniΘ e-ticket app

Η «έξυπνη» ψηφιακή εφαρμογή της ZeniΘ εξασφαλίζει εύκολα σειρά προτεραιότητας στα 10 καταστήματα του δικτύου της σε Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία και Αθήνα

Άμεση εξυπηρέτηση χωρίς αναμονή με το νέο ZeniΘ e-ticket app

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, βάζει τέλος στην αναμονή με την «έξυπνη» ηλεκτρονική εφαρμογή ZeniΘ e-ticket, που επιτρέπει στους χρήστες της να κατοχυρώνουν on-line τη σειρά εξυπηρέτησής τους στο κατάστημα της επιλογής τους.

Μέσα από αυτό το νέο ψηφιακό εργαλείο, οι καταναλωτές μπορούν να βλέπουν άμεσα ποιο κατάστημα τους εξυπηρετεί καλύτερα και να εξασφαλίζουν προτεραιότητα, όπως και να ενημερώνονται αυτόματα όταν πλησιάζει η σειρά τους.

Αναλυτικότερα, η εφαρμογή ZeniΘ e-ticket επιτρέπει στους χρήστες να ενημερώνονται για τα πλησιέστερα καταστήματα, το ωράριο λειτουργίας και το χρόνο αναμονής στο εκάστοτε κατάστημα. Παράλληλα, τους δίνει τη δυνατότητα να εκδίδουν ηλεκτρονικό αριθμό προτεραιότητας για το κατάστημα της επιλογής τους και να λαμβάνουν αυτόματη ενημέρωση όταν πλησιάζει η σειρά τους, ώστε να προσέρχονται έγκαιρα και να εξυπηρετούνται άμεσα, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Οι καταναλωτές μπορούν να κατεβάσουν ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή ZeniΘ e-ticket από το Αpp Store για συσκευές iOS και από το Google Play για συσκευές Android.

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε σχετικά: «Στη ΖeniΘ βελτιώνουμε καθημερινά την εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών μας μέσα από καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας προσφέρουμε στους επισκέπτες των καταστημάτων μας μια ακόμη πρωτοποριακή λύση που τους εξοικονομεί χρόνο και τους επιτρέπει να προγραμματίζουν καλύτερα την καθημερινότητά τους. Αυτός είναι ο στόχος του ZeniΘ e-ticket. Μια ακόμη υπηρεσία με την οποία ανταποδίδουμε και επιβραβεύουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ