Στα 500 εκατ. ευρώ το ανεκτέλεστο υπόλοιπο έργων της Intrakat

Στα 500 εκατ. ευρώ το ανεκτέλεστο υπόλοιπο έργων της Intrakat

Στον κατασκευαστικό τομέα, τα προς υπογραφή έργα ανέρχονται σε 208,6 εκατ. ευρώ

Στην ανάγκη άμεσης επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας με επενδύσεις αλλά και έργα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τάχιστα οι επιπτώσεις από την πανδημία, που έπληξε όλο τον πλανήτη, αναφέρθηκε η διοίκηση του Ομίλου Intrakat κατά τη διάρκεια της ετήσιας τακτικής συνέλευσης των μετόχων που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.

Ο Δημήτρης Κούτρας, πρόεδρος της Intrakat, ανέφερε ότι την περασμένη χρονιά συνεχίστηκε η ανοδική πορείας του ομίλου με αύξηση του τζίρου και των αποτελεσμάτων. «Το ανεκτέλεστο των έργων που συγκεντρώσαμε και συγκεντρώνουμε σ΄ αυτή την δύσκολη περίοδο θα βοηθήσει την συνέχιση αυτής της πορείας. Αλλά και η προίκα με την αγορά όλου του εξοπλισμού της ΑΕΓΕΚ με οργανωμένες εγκαταστάσεις συνεργείων - αποθήκης θα μας δώσει δυνατότητες αύξησης της παραγωγικότητας μας κατά την εκτέλεση των έργων» πρόσθεσε κ. Κούτρας.

«Η Intrakat μέλος του πολυεθνικού ομίλου Intracom Holdings διαθέτει και την ικανότητα και την ευελιξία και την δυναμική που απαιτείται ώστε να αναπροσαρμόσει με επιτυχία αν και όπου χρειαστεί το αναπτυξιακό της πλάνο ώστε να συνεχίσει την ανοδική της πορεία που την έφερε μεταξύ των ισχυρών εταιρειών του κλάδου» ανέφερε ο Πέτρος Σουρέτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrakat

Αναφορικά με τους νέους αναπτυξιακούς στόχους της Intrakat, ο κ. Σουρέτης τόνισε ότι ότι πέραν των δημοσίων έργων υποδομής, επικεντρώνονται κυρίως σε έργα ΣΔΙΤ, περιβαλλοντικά και δίκτυα next generation access.

Στον κατασκευαστικό τομέα, τα προς υπογραφή έργα ανέρχονται σε 208,6 εκατ. ευρώ, με την Ιntrakat να έχει αναλάβει πρόσφατα έργα ύψους 76,2 εκατ. ευρώ και το ανεκτέλεστο υπόλοιπο έργων να ξεπερνά τα 500 εκατ. ευρώ περίπου.
Επιπλέον η εταιρεία συμμετέχει σε διάφορους διαγωνισμούς έργων ύψους 350 εκατ. ευρώ των οποίων το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται εντός του 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ