Υπερκάλυψη για το ομόλογο της Lamda Development

Υπερκάλυψη για το ομόλογο της  Lamda Development

Στο 3,45% διαμορφώθηκε το επιτόκιο στο ομόλογο της  Lamdaμε τις προσφορές να διαμορφώνεται στα 625 εκατ. ευρώ έναντι στόχου 320 εκατ. που είχε θέσει η εταιρεία.

Η υπερκάλυψη και το εύρος του επιτοκίου ήταν εντός των εκτιμώμενων επιδόσεων. Με τα κεφάλαια που συγκέντρωσε η εταιρείας θα χρηματοδοτηθεί το πρόγραμμα ανάπτυξης του Ελληνικού. Η αποπληρωμή του ομολόγου θα συνδεθεί και με την πώληση ακινήτων με τα εκτιμώμενα έσοδα τα 400 εκατ.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Lamda Development αναφορικά με την κάλυψη του Ομολογιακού Δανείου, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Οδυσσέας Αθανασίου δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, όχι μόνο για τη σημαντική υπερκάλυψη του Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους €320 εκ., αλλά ακόμα περισσότερο για το ότι επετεύχθη μία από τις μεγαλύτερες ιστορικά συμμετοχές ιδιωτών επενδυτών σε Ελληνικό Ομόλογο. Η έκδοση αυτή έδωσε τη δυνατότητα σε χιλιάδες Έλληνες να συμμετέχουν στο έργο του Ελληνικού, το μοναδικό αυτό έργο εθνικής σημασίας, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την Ελλάδα στα επόμενα χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους επενδυτές για την εμπιστοσύνη τους στην Εταιρεία μας, που μόλις λίγους μήνες πριν εκφράστηκε και με την συμμετοχή τους στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους €650 εκατ. Το έργο του Ελληνικού γίνεται πλέον έργο όλων των Ελλήνων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ