ELPEDISON:  Δίπλα στην ελληνική κοινωνία με όλη μας την ενέργεια

ELPEDISON:  Δίπλα στην ελληνική κοινωνία με όλη μας την ενέργεια

Η ELPEDISON, αποτελώντας τον πρώτο ανεξάρτητο παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και τον μεγαλύτερο εναλλακτικό προμηθευτή ρεύματος σε αριθμό πελατών, διασφαλίζει μία διαδικασία ηλεκτροπαραγωγής απόλυτα φιλικής προς το περιβάλλον, με τις δύο ιδιόκτητες μονάδες της στη Θίσβη Βοιωτίας και στη Θεσσαλονίκη, που λειτουργούν αποκλειστικά με καύσιμο φυσικό αέριο.

Παρέχοντας και σχεδιάζοντας νέες καινοτόμες υπηρεσίες, η ELPEDISON βοηθά τους 200.000 και πλέον πελάτες της να βελτιστοποιήσουν την ενεργειακή τους κατανάλωση και, επομένως, να μειώσουν σημαντικά το ενεργειακό και περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.

Βασικός στόχος της εταιρείας είναι, μέσω της δραστηριότητάς της, να προσθέτει καθημερινά και με συνέπεια, αξία στην ελληνική κοινωνία, συμβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται, αλλά και ευρύτερα, της χώρας.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, η ELPEDISON δεσμεύεται για τη συνεχή υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, με διαφορετικές δράσεις και συνέργειες με τοπικές κοινότητες, φορείς, ιδρύματα και ΜΚΟ, ενώ παράλληλα, επιδιώκει την εκπαίδευση μικρών και μεγάλων σχετικά με την αξία της εξοικονόμησης ενέργειας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Στην ELPEDISON στηρίζουμε έμπρακτα τους πελάτες μας και την ελληνική κοινωνία και στις δύσκολες στιγμές

Κατά τη διάρκεια της εξάπλωσης της πανδημίας, η ELPEDISON, ανακοίνωσε πρώτη από όλους τους προμηθευτές ρεύματος, μέσω πανελλαδικής τηλεοπτικής καμπάνιας, έκπτωση 5% στην τιμή ρεύματος για όλα τα νοικοκυριά-πελάτες της, ως ένα μέτρο υποστήριξης των καταναλωτών και των οικογενειών τους.

Παράλληλα, η Εταιρεία κινητοποιήθηκε άμεσα, με στόχο να καλύψει κάποιες από τις βασικές ανάγκες νοσοκομείων της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του Κορωνοϊού. Στάθηκε λοιπόν έμπρακτα, δίπλα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, προχωρώντας στην παροχή τεχνολογικού εξοπλισμού και αναλώσιμου υλικού, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Την ίδια στιγμή, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, η Εταιρεία, στήριξε τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται, επικεντρώνοντας τις πρωτοβουλίες της στις ευπαθείς ομάδες, με διάφορες παροχές και ενισχύσεις.

Τέλος, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, η ELPEDISON δώρισε 100 tablets τελευταίας τεχνολογίας σε Δημοτικά Σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας, στηρίζοντας έτσι την πρωτοβουλία του Υπουργείου, για την ενίσχυση της εκπαίδευσης εξ αποστάσεως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ