Από την ΑΧΑ το 1ο ασφαλιστικό smart shop

Από την ΑΧΑ το 1ο ασφαλιστικό smart shop

Η εταιρεία καλωσορίζει τους πελάτες της στο πρώτο smart shop της, το οποίο σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη ασφαλιστική εμπειρία.

Με φόντο τη χριστουγεννιάτικη αγορά του Πειραιά, η ΑΧΑ εγκαινίασε το 1ο smart shop στον πεζόδρομο της οδού Καραΐσκου. Η εταιρεία, που διακρίνεται για τη χρήση σύγχρονης αισθητικής και τεχνολογικών εφαρμογών αιχμής στους χώρους εξυπηρέτησής της, πρωτοπορεί και δημιουργεί ένα χώρο που προσφέρει στον πελάτη μια ολοκληρωμένη ασφαλιστική εμπειρία.

Η φιλοσοφία των smart shops, που βασίζεται στη δημιουργία ενός φιλόξενου και ευχάριστου περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τη δυναμική της τεχνολογίας, εξασφαλίζει μια ξεχωριστή εμπειρία εξυπηρέτησης και διασφαλίζει ταυτόχρονα το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που χαρακτηρίζει την ΑΧΑ.

Τα ισόγεια γραφεία του ΑΧΑ smart shop, στην καρδιά της τοπικής αγοράς του Πειραιά, ενισχύουν με τη λειτουργία τους την παρουσία του Ομίλου στην τοπική κοινωνία και επιτυγχάνουν δύο βασικούς στρατηγικούς στόχους: την εξοικείωση του κοινού με την πρόσβαση σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες της εταιρείας, διευκολύνοντας έτσι την μετάβαση στη νέα ψηφιακή εποχή εξυπηρέτησης, και την αμεσότερη παροχή υπηρεσιών και υποστήριξης του πελατολογίου, μέσω εξειδικευμένων ασφαλιστικών συμβούλων.

Με την κίνηση αυτή, η ΑΧΑ καλωσορίζει τους πελάτες της σε μια νέα μορφή ψηφιακής εξυπηρέτησης που ευθυγραμμίζεται με την ανθρωποκεντρική προσέγγιση της εταιρείας και, ταυτόχρονα, δείχνει το δρόμο για την επόμενη μέρα στην ασφαλιστική αγορά.

Την κορδέλα των εγκαινίων του smart shop έκοψαν ο CEO της ΑΧΑ, κ. Ερρίκος Μοάτσος και η Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού κ. Άννα Μανιάτη. Επίσης, παρόντες ήταν οι κ.κ. Βασίλης Πικέας, Διευθυντής Ασφαλιστικών Πρακτόρων, Nίκος Σακελλαρίου, Διευθυντής Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης Πελατών, Βασίλης Αντύπας, Διευθυντής Αποκλειστικού Δικτύου καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ