Στρατηγική συνεργασία της SPAR Hellas με την Βερούκας

Στρατηγική συνεργασία της SPAR Hellas με την Βερούκας

H Βερούκας αναλαμβάνει την εισαγωγή και διανομή των προϊόντων SPAR για όλα τα καταστήματα του δικτύου, καθώς και την συνολική υποστήριξη logistics, μέσω των κέντρων διανομής της σε όλη την Ελλάδα.

H SPAR Hellas συμφώνησε με την Βερούκας νέα συνεργασία στρατηγικής σημασίας, με την τελευταία να αναλαμβάνει την εισαγωγή και διανομή των προϊόντων SPAR για όλα τα καταστήματα του δικτύου, καθώς και την συνολική υποστήριξη logistics, μέσω των κέντρων διανομής της σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων SPAR στοχεύει αρχικά στα καταστήματα των τουριστικών περιοχών (λόγω της τεράστιας αναγνωρισιμότητας τους εμπορικού σήματος), μέσω μετατροπής των υπαρχόντων καταστημάτων του ομίλου αγορών ΑΣΤΕΡΑΣ, που αποτελεί τον βασικό sublicensee για την ελληνική αγορά, αλλά και άλλων ανεξάρτητων καταστημάτων που ζητούν τη συνεργασία.

Η SPAR σήμερα μετά από μόλις 16 μήνες λειτουργίας, έχει στο δίκτυο της 31 καταστήματα πλήρους μετατροπής με ακόμα 24 καταστήματα να βρίσκονται σε διαδικασία αλλαγής σήματος και lay out (intermediate phase), με πρόβλεψη να ξεπεράσει τα 100 καταστήματα μέχρι το τέλος του 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ