Έναρξη λειτουργίας νέου γραφείου της Deloitte στο Ηράκλειο

Έναρξη λειτουργίας νέου γραφείου της Deloitte στο Ηράκλειο

Η Deloitte θα παρέχει την κατάλληλη υποστήριξη που χρειάζονται οι επιχειρήσεις στη Κρήτη

Την έναρξη λειτουργίας του νέου γραφείου της στο Ηράκλειο, Κρήτης ανακοίνωσε η Deloitte Ελλάδος, διευρύνοντας την παρουσία της στην ελληνική αγορά.

Με τη συγκεκριμένη κίνηση, η Deloitte Ελλάδος η οποία διαθέτει γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στηρίζει έμπρακτα την επιχειρηματική κοινότητα της Κρήτης και στοχεύει να επενδύσει σε ανθρώπους που θα μπορούν να βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρήσεων του νησιού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο γραφείο της εταιρείας στο Ηράκλειο θα παρέχει όλες τις υπηρεσίες του παγκόσμιου δικτύου της Deloitte. Πιο συγκεκριμένα, εξειδικευμένοι επαγγελματίες σύμβουλοι της Deloitte θα προσφέρουν λογιστικές, φορολογικές, νομικές, ελεγκτικές, χρηματοοικονομικές άλλες συμβουλευτικές υπηρεσίες. Η Deloitte θα παρέχει την κατάλληλη υποστήριξη που χρειάζονται οι επιχειρήσεις στη Κρήτη, οι οποίες βρίσκονται σε πορεία ανάκαμψης τα τελευταία χρόνια. Επίσης, επιθυμεί να επενδύσει στους νέους της Κρήτης και να τους δώσει ευκαιρίες επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και σταδιοδρομίας στην μεγαλύτερη συμβουλευτική εταιρεία παγκοσμίως.

O CEO της Deloitte, Δημήτρης Κουτσόπουλος, δήλωσε «Είμαστε πολύ περήφανοι για την παρουσία μας στην Κρήτη. Η Κρήτη αποτελεί κόμβο επιχειρηματικότητας και τεχνογνωσίας, καθώς και πηγή αξιόλογου ανθρώπινου δυναμικού και μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή. Στόχος μας είναι η ουσιαστική συμβολή μας στην ανάπτυξη δραστηριοτήτων του νησιού, αλλά και η επένδυση στους ανθρώπους του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ