Ριζική ανανέωση για το εμπορικό κέντρο Athens Heart

Μετατρέπεται σε premium εμπορικό κέντρο

Ριζική ανανέωση για το εμπορικό κέντρο Athens Heart

Στις αρχές του 2021 θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ανακατασκευής του εμπορικού κέντρου της οδού Πειραιώς, το οποίο θα μετονομαστεί σε Gazi Outlet.

H επενδυτική εταιρεία Hines ανακοίνωσε πως προχώρησε σε κοινοπραξία με την Εθνική Τράπεζα για την ανακατασκευή του κέντρου, το οποίο θα αποκτήσει κινηματογράφο, καθώς και καταστήματα αναψυχής και εστίασης.

Το Gazi Outlet βρίσκεται στην πιο δυναμική περιοχή της Αθήνας, μόλις 2 χιλιόμετρα από την Ακρόπολη και 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης ενώ το συγκεκριμένο ακίνητο εδρεύει μεταξύ της τουριστικής περιοχής κέντρου και του λιμένα Πειραιά, o οποίος δέχεται 17 εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο.

Ο Paul Gomopoulos, Διευθύνων Σύμβουλος της Hines στην Ελλάδα δήλωσε πως «To Gazi Outlet θα αποτελέσει έναν συναρπαστικό προορισμό στην καρδιά της πρωτεύουσας, προσφέροντας τις καλύτερες ελληνικές και διεθνείς μάρκες ένδυσης, καταστήματα εστιατορίων και café καθώς και χώρους αναψυχής. Θεωρούμε ότι το Γκάζι είναι μία πολύ ζωντανή και ελκυστική περιοχή, γνωστή και για το «Τεχνόπολις» κέντρο πολιτισμού και εκδηλώσεων τόσο στους Αθηναίους όσο και σε τουρίστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ