Πως τα πάει η McDonald's στην Ελλάδα

Τι έδειξαν τα οικονομικά μεγέθη του 2018 που ανακοίνωσε η Premier Capital, η εταιρεία η οποία έχει αναλάβει την ανάπτυξη της McDonald's στην Ελλάδα

Πως τα πάει η McDonald's στην Ελλάδα

Θετική πορεία εμφανίζει η McDonald's στην χώρα μας καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της Premier Capital στην Ελλάδα εμφανίζει αύξηση πωλήσεων κατά 13,8% πάνω από την αύξηση των συνολικών της πωλήσεων που διαμορφώθηκαν σε 294 εκατ. ευρώ  (+11,5%). 

Όπως αναφέρει η εταιρεία, στην Ελλάδα, παρά τον έντονο ανταγωνισμό από τοπικά και διεθνή brands αλλά και το οικονομικό περιβάλλον που παραμένει απαιτητικό, τα αποτελέσματα βελτιώνονται και αυξάνεται το μερίδιο αγοράς.

Πέρυσι η Premier Capital άνοιξε ένα εστιατόριο McDonald's στην χώρα μας ενώ στις υπόλοιπες χώρες που δραστηριοποιείται(Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα και Ρουμανία) άλλα 9, ενώ έκλεισε και 4 εστιατόρια.

Το τρέχον έτος, ο όμιλος πρόκειται να ανοίξει 13 νέα εστιατόρια, στο πλαίσιο του επενδυτικού του προγράμματος ύψους €64 εκατομμυρίων. Στόχος είναι η διεύρυνση του δικτύου της Premier Capital στις Βαλτικές, την Ελλάδα, τη Ρουμανία και τη Μάλτα στα 176 εστιατόρια μέχρι το 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ