Cyta Hellas: Παρελθόν από σήμερα

Η πρώην θυγατρική της κυπριακής Cyta απορροφάται από την Vodafone. Ποιες αλλαγές έρχονται για τους συνδρομητές

Cyta Hellas: Παρελθόν από σήμερα

Τέλος εποχής από 1η Απριλίου για την Cyta Hellas καθώς με την απορρόφηση της από την Vodafone ολοκληρώνεται η εξαγορά της που είχε ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2018. Οι περίπου 300.000 συνδρομητές της, σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία, από σήμερα περνούν στο δίκτυο της Vodafone. 

Μετά από 12 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά ήρθε η στιγμή για την Cyta Hellas να "κατέβασει ταμπέλες" μιας και από σήμερα λειτουργεί ως Vodafone. Η ημερομηνία δεν είναι τυχαία καθώς η 1η Απριλίου είναι η πρώτη του νέου οικονομικού έτους για την, εκ Βρετανίας προερχόμενη Vodafone.

Πριν από λίγες ημέρες, με επιστολή που έστειλε προς τους πρώην πελάτες της Cyta, η Vodafone τους ενημέρωσε ότι ο επόμενος λογαριασμός που θα λάβουν θα φέρει τα λογότυπα της Vodafone και όχι της Cyta ενώ θα έχουν μεταβληθεί και οι εμπορικές ονομασίες των προϊόντων (π.χ. οι δωρεάν χρόνοι ομιλίας από Cyta προς Cyta θα μετονομαστούν σε Vodafone προς Vodafone). Όπως εξηγεί η εταιρεία στην ενημέρωση της οι μεταβολές αυτές θα γίνουν χωρίς να φέρουν αλλαγή στα χαρακτηριστικά και τις χρεώσεις των υπηρεσιών.

Μία από τις βασικές αλλαγές είναι αυτή της αποπληρωμής του λογαριασμού καθώς πλέον οι συνδρομητες της Cyta θα εξυπηρετούνται από το δίκτυο της Vodafone μίας και τα καταστήματα της πρώτης ή έχουν κλείσει ή έχουν μετονομαστεί σε Vodafone. Πληροφοριες σχετικά με την συγκεκριμένη διαδικασία παρέχει η εταιρεία τηλεφωνίας από την ιστοσελίδα της στην ενότητα "εξυπηρέτηση πελατών Cyta Hellas".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ