Είσοδος της Burger King στην Ελλάδα

Είσοδος της Burger King στην Ελλάδα

Σε λειτουργία βρίσκεται το πρώτο κατάστημα Burger King στην Ελλάδα. Τα εγκαίνια του κατάστηματος στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου έγιναν χθες ενώ οι εκπρόσωποι της SSP Eastern Europe & Middle East που έφερε την αλυσίδα στη χώρα μας δεν απέκλεισαν την περαιτέρω επέκταση και σε άλλα ελληνικά αεροδ΄ρομιο.

 

«Με ιδιαίτερη χαρά πραγματοποιούμε τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου Burger King στην Ελλάδα, που, σε συνεργασία με τη Fraport Greece, ανοίγει τις πύλες του στο διεθνές αεροδρόμιο Διαγόρας της Ρόδου. Παράλληλα, συζητούμε με τη Fraport Greece την πιθανότητα για περαιτέρω ανάπτυξη της δραστηριότητας των Βurger Κing και σε άλλα αεροδρόμια της Ελλάδος», σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της SSP Eastern Europe & Middle East, Γιώργος Αντωνίου κατά την διάρκεια των εγκαινίων.

Σημειώνεται ότι η συνεργασία της Fraport Greece με την SSP ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τα Starbucks στο αεροδρόμιο της Ρόδου, καθώς και το φημισμένο Uppercrust στα αεροδρόμια της Κέρκυρας και της Ζακύνθου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ