Ανοίγει τον Ιούλιο το Grand Hyatt Athens

Ανοίγει τον Ιούλιο το Grand Hyatt Athens

Τις πύλες του στην Αθήνα πρόκειται να ανοίξει το δεύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα με τη φίρμα της Hyatt.

 


Πρόκειται για το πρώην Athens Ledra που θα λειτουργήσει ως Grand Hyatt Athens και το άνοιγμα του οποίου αναμένεται τον Mάρτιο του 2019. Είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα με την επωνυμία Grand Hyatt αλλά και το τρίτο στην Ευρώπη, όπως αναφέρεται.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού στην περιοχή Κουκάκι της Αθήνας, κοντά σε γήπεδα γκολφ, εστιατόρια και σε μικρή απόσταση από το λόφο Φιλοπάππου.

Το πέντε αστέρων ξενοδοχείο θα έχει 310 δωμάτια, μπαρ και εστιατόριο στον τελευταίο όροφο, εξωτερική πισίνα με θέα στην Ακρόπολη και μεγάλους συνεδριακούς χώρους, στοχεύει να ξεπεράσει την αίγλη που απολάμβανε παλαιότερα ως Ledra Marriott κατά τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 και να σταθεί με αξιώσεις δίπλα στο γειτονικό Intercontinental.

Αυτός είναι και ο λόγος που το σχήμα της ιδιοκτησίας επέλεξε να προχωρήσει σε συμφωνία με το σήμα της Grand Hyatt, ναυαρχίδας του αμερικανικού ομίλου Hyatt και ενός από τα πολυτελέστερα παγκοσμίως.

Υπενθυμίζεται πως στην Ελλάδα λειτουργεί ήδη ένα Hyatt στη Θεσσαλονίκη, αλλά κανένα Grand Hyatt. Grand Hyatt στην Ευρώπη υπάρχει μόνον στο Βερολίνο και άλλο ένα στην Κωνσταντινούπολη.