Cosmote: Προσφέρει 5GB με 0,90 ευρώ για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα

Cosmote: Προσφέρει 5GB με 0,90 ευρώ για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα

Για τις αυξημένες ανάγκες των πελατών της αυτό το Πάσχα, η COSMOTE προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής COSMOTE, οικιακούς και εταιρικούς, 5GB mobile Internet, για 7 ημέρες, μόνο με 0,90 ευρώ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η προσφορά ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, έως την Δευτέρα του Πάσχα, 9 Απριλίου. Η νέα προσφορά δίνει την ευκαιρία στους συνδρομητές κινητής COSMOTE να μοιραστούν online τις ανοιξιάτικες στιγμές και τις πασχαλινές τους εμπειρίες, σερφάροντας ξέγνοιαστα για 7 ημέρες με λιγότερο από 1 ευρώ.

Η εταιρεία δημιούργησε τα πακέτα GIGA NOW, απαντώντας στην αυξημένη ζήτηση των συνδρομητών για περισσότερο mobile internet, με τον πιο οικονομικό τρόπο. Συνολικά, σε επίπεδο τετραετίας η μέση χρέωση ανά GB έχει μειωθεί σχεδόν 75%.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η μέση ταχύτητα πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω του δικτύου COSMOTE έχει αυξηθεί κατά 50%, ενώ η πληθυσμιακή κάλυψη του 4G / 4G+ δικτύου COSMOTE ξεπερνά το 98% και 92% αντίστοιχα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, για μία ακόμη χρονιά, η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων P3 Communications, απένειμε στην COSMOTE την πιστοποίηση «Best in Test» για τις καλύτερες υπηρεσίες φωνής και Mobile Internet στην Ελλάδα.

Για να επωφεληθούν της προσφοράς, οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να ενεργοποιήσουν το πακέτο τους, έως και τις 9/4/18, μέσα από το MyCOSMOTE app ή το WHAT’S UP app, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ