Plaisio Business School για τα στελέχη της επιχείρησης

Plaisio Business School για τα στελέχη της επιχείρησης

Ήδη στις αρχές Νοεμβρίου είχε πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια ομιλία, με ομιλητή τον Patrick Valtin ο οποίος θεωρείται γκουρού σε θέματα Leadership, Business Strategy και Μanagement.

Εδώ και 48 χρόνια το Πλαίσιο προσφέρει στους ανθρώπους που το εμπιστεύονται ? πελάτες, συνεργάτες, εργαζόμενους - τα εφόδια και τα εργαλεία που χρειάζονται για να αναπτυχθούν επαγγελματικά και προσωπικά μέσα από μια τεράστια γκάμα τεχνολογικών και όχι μόνο προϊόντων αλλά και μέσω μιας κουλτούρας συνεργασίας, προσφοράς και ανάδειξης των δικών του στελεχών, αναφέρει η εταιρεία.

Η εξέλιξη του κάθε ένα συνεργάτη ξεχωριστά, αλλά και όλο το ανθρώπινο δυναμικό ως σύνολο εξαρτάται από τη διαρκή μάθηση (life long learning). Με αυτό το τρόπο τα στελέχη αναπτύσσονται, κινητοποιούνται και οδηγούν τους εαυτούς τους και την εταιρεία σε μεγαλύτερες επιτυχίες.

Στο πλαίσιο αυτής της ιδεολογίας δημιουργήθηκε και το Plaisio Business School, μια πρωτοβουλία εκπαίδευσης των στελεχών του Πλαισίου από ειδικούς σε τομείς όπως Marketing, Finance, HR, Digital κλπ ώστε να αποκτήσουν γνώσεις και εργαλεία για να ξεπεράσουν τις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος.

Στη σημερινή εποχή που τα πάντα τρέχουν με ταχύτατους ρυθμούς και η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, οι άνθρωποι του Πλαισίου προσπαθούν να γίνουν πιο ανθρωποκεντρικοί και να εστιάσουν στις αξίες και στις άπειρες δυνατότητες που κρύβει ο καθένας μας.

Ένας τέτοιος άνθρωπος με εμπειρίες, δυναμική και αξίες, κατάλληλος να δώσει νέα κίνητρα, είναι και ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχει αναδείξει το ελληνικό μπάσκετ, ένας ηγετικός παίκτης και πλέον καταξιωμένος προπονητής βρέθηκε κοντά στα στελέχη marketing, πωλήσεων και επικοινωνίας της εταιρίας Πλαίσιο για να μοιραστεί εμπειρίες του και να εμπνεύσει με το μοναδικό του τρόπο, σε μια ομιλία του στα στελέχη της επιχείρησης.

Μοιράστηκε αξίες, ιδανικά, ομαδικό πνεύμα και εξήγησε γιατί «μόνο όλοι μαζί γίνεται» και «μόνο όλοι μαζί ως ομάδα διακρινόμαστε» και γιατί «μόνο μέσα από την ομαδική δραστηριότητα μπορούν να αναδειχτούν οι ατομικές ικανότητες του καθενός».

Ήδη στις αρχές Νοεμβρίου είχε πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια ομιλία, με ομιλητή τον Patrick Valtin ο οποίος θεωρείται γκουρού σε θέματα Leadership, Business Strategy και Μanagement. Έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 35 χώρες τα τελευταία 20 χρόνια και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 120.000 άτομα στους τομείς της επιλογής προσωπικού, της διοίκησης ανθρώπων, των πωλήσεων, της διαχείρισης πωλήσεων, του marketing, της οργάνωσης και της ηγεσίας.

Στην ομιλία του στα γραφεία του Πλαισίου, ο κ. Valtin έδωσε συμβουλές για αποτελεσματικό και προσγειωμένο Leadership, μοιράστηκε μαζί μας τις κινήσεις ενός αληθινού leader σε νέες προκλήσεις και περιόδους κρίσης αλλά και τα εργαλεία που χρειάζεται για να αποκτήσει μια ομάδα γεμάτη θέληση.

Να αναφερθεί ότι όραμα του κυρίου Κώστα Γεράρδου, Διευθύνοντα Συμβούλου του Πλαισίου και εμπνευστή της δημιουργίας του PBS, είναι να οργανώνονται συναντήσεις-ομιλίες σε τακτά χρονικά διαστήματα και σύντομα να διευρυνθεί η βάση του κοινού που τις παρακολουθεί. Για παράδειγμα, προμηθευτές, εξωτερικοί συνεργάτες και εκπρόσωποι μέσων θα προσκαλούνται σταδιακά. «Το Πλαίσιο βρισκόταν πάντα δίπλα σε αυτούς που ήθελαν να μάθουν, να εξερευνήσουν, να δημιουργήσουν. Πλάι στους φοιτητές, στις επιχειρήσεις, στους μηχανικούς, στους καλλιτέχνες, στους hardcore gamers και στους φανατικούς του digital lifestyle.

Καταλήξαμε λοιπόν, ότι οι λίγες αυτές λέξεις που ορίζουν το σκοπό και τον πυρήνα της ύπαρξής μας εμπεριέχονται στη φράση, Empower People to Grow. Αυτή η αρχή αποτελεί πηγή για πολλές δράσεις, μια εκ των οποίων είναι το Plaisio Business School (PBS) που θα μας δώσει τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με guru και practitioner του εκάστοτε κλάδου και να εξελιχθούμε μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Γεράρδος.

Από το 1969 και για 48 χρόνια, το όνομα «Πλαίσιο» έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την εξέλιξη, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε ηγετική θέση, ως η πιο υγιής επιχείρηση του κλάδου. Από τα 12τ.μ. της Στουρνάρη στα 22.500 τ.μ. του υπερσύγχρονου κέντρου logistics στη Μαγούλα, έχουμε διανύσει σχεδόν μισό αιώνα λειτουργίας, διαδραματίζοντας ρόλο leader στην ελληνική αγορά, με 23 καταστήματα και service points σε όλη την Ελλάδα, πάνω από 180 εξειδικευμένους τεχνικούς & 1220 υπαλλήλους και τζίρο που ξεπερνά τα 288.000.000?.

Το πάθος μας για την γνώση & την τεχνολογία και το ενδιαφέρον μας για τον άνθρωπο & τις πραγματικές του ανάγκες, καθόρισε και καθορίζει ακόμα και σήμερα την εξέλιξη και την πορεία μας, αναδεικνύοντάς μας σε πηγή έμπνευσης, πρότυπο και σημείο αναφοράς στο χώρο των ελληνικών επιχειρήσεων. Βασική μας προτεραιότητα είναι να δημιουργούμε αξία, να προσφέρουμε γνώση και να υποστηρίζουμε την εξέλιξη στον κλάδο της τεχνολογίας, πάντα με επίκεντρο της δραστηριότητάς μας τον άνθρωπο.