Τρεις Ελληνες εκπρόσωποι στο ΔΣ της Medcruise

Τρεις Ελληνες εκπρόσωποι στο ΔΣ της Medcruise

Στις αρχαιρεσίες για το Δ.Σ. έλαβαν μέρος εκπρόσωποι τριών Ελληνικών λιμανιών κρουαζιέρας, όπου για πρώτη φορά εξελέγησαν και οι τρείς.

Aρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Προέδρου και νέου 12μελούς Δ.Σ. έγιναν κατά την διάρκεια της Γ.Σ των Μεσογειακών λιμανιών κρουαζιέρας (Medcruise), που διενεργείται στην Τουλόν της Γαλλίας, συμπεριλαμβανομένων των Ελληνικών λιμανιών κρουαζιέρας που ταυτόχρονα είναι μέλη της Ε.ΛΙΜ.Ε. χθες 12 Οκτωβρίου

Στις αρχαιρεσίες για το Δ.Σ. έλαβαν μέρος εκπρόσωποι τριών Ελληνικών λιμανιών κρουαζιέρας, όπου για πρώτη φορά εξελέγησαν και οι τρείς. Συγκεκριμένα, από την ομάδα των μεγάλων Μεσογειακών λιμανιών κρουαζιέρας εξελέγησαν η κ. Θεοδώρα Ρήγα (Διευθύντρια Στρατηγικού Σχεδιασμού και Marketing του Ο.Λ.Πειραιά) και ο κ. Άρης Μπατσούλης (Υπεύθυνος Κρουαζιέρας και Ασφάλειας Λιμένα του Ο.Λ.Κέρκυρας). Από την ομάδα των μικρών Μεσογειακών λιμανιών κρουαζιέρας εξελέγη ο κ. Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος (Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Ο.Λ.Βόλου και Γεν.Γραμματέας της Ε.ΛΙΜ.Ε).

Νέος Πρόεδρος της Medcruise εξελέγη ο Ισπανός κ. Airam Diaz Pastor από το λιμάνι της Τενερίφης.

Η Ενωση Λιμένων Ελλάδος εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στα νέα μέλη του Δ.Σ. της Medcruise, πιστεύοντας ότι η σημαντική εκπροσώπηση σε αυτό από εκπροσώπους Ελληνικών λιμανιών (και ταυτόχρονα μελών της), θα προσθέσει αξία όχι μόνο στην ανάπτυξη της Μεσογειακής κρουαζιέρας αλλά και της Ελληνικής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει εδραιώσει μία σημαντική θέση ως προορισμός κρουαζιέρας στη Μεσόγειο.