Κοντά στη νέα γενιά IT developers η Intrasoft

Κοντά στη νέα γενιά IT developers η Intrasoft
Tη στήριξη της σε νέα ταλέντα στην αγορά του ICT υπογράμμισε για άλλη μία φορά η Intrasoft International μέσω της χορηγίας του συνεδρίου Voxxed Days, αλλά και με τη συνδιοργάνωση του Microsoft Hackfest στο πλαίσιο της φετινής διάσκεψης DevIT στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίωνση, τη Χρυσή Χορηγία της INTRASOFT στο συνέδριο Voxxed Days, που έλαβε χώρα στην Αθήνα από τις 18 - 20 Μαΐου, ακολούθησε από τις 22 έως τις 24 Μαΐου το Microsoft Hackfest στο πλαίσιο του DevIT. Ο στόχος του Hackfest ήταν να δημιουργήσει ένα ψηφιακό μηχανισμό ανίχνευσης θορύβου στο χώρο εργασίας. Το Hackfest έκλεισε επισήμως με τη διοργάνωση ξεχωριστής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαΐου και συνδιοργανώθηκε από τη Microsoft και την INTRASOFT, παρέχοντας λεπτομερείς πληροφορίες για το πώς συνεργάστηκαν οι προγραμματιστές για να επιτύχουν τον κοινό στόχο τους.

Το παγκοσμίου φήμης συνέδριο Voxxed Days έχει κερδίσει έδαφος τα τελευταία χρόνια και έχει καταστεί εκδήλωση-θεσμός στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας, συγκεντρώνοντας ομιλητές που επιθυμούν να μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Η εκδήλωση του Μαΐου κάλυψε τα γνωστικά αντικείμενα: Server Side Java, Γλώσσα Java, Cloud and Big Data, Web & HTML, Mobile, Γλώσσες Προγραμματισμού, Αρχιτεκτονική & Ασφάλεια, Μεθοδολογία και Μελλοντικές Τεχνολογίες.

Η συμμετοχή της INTRASOFT υπογραμμίζει την σταθερή υποστήριξη της εταιρείας στην ανάπτυξη ταλέντων σε όλη την Ευρώπη, ως πηγή συνεχούς προστιθέμενης αξίας τόσο εσωτερικά όσο και προς τους πελάτες της.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International σχολίασε: "Πιστεύουμε στα νέα ταλέντα και στην θετική ενέργεια που φέρνει η νέα γενιά προγραμματιστών. Η στρατηγική μας απόφαση να στηρίξουμε αυτήν την άκρως καταρτισμένη, υψηλής εξειδίκευσης κοινότητα θα ωφελήσει τελικά όλους τους εμπλεκόμενους στην αγορά πληροφορικής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ