Κοντά η συμφωνία για το Athens Ledra

Κοντά η συμφωνία για το Athens Ledra
Αμεσες δείχνουν να είναι οι εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του γνωστού ξενοδοχείου Athens Ledra, το οποίο παραμένει κλειστό από τις αρχές του καλοκαιριού, αλλά πλέον οι ενδείξεις είναι ότι δεν είναι πολύ μακριά η ημέρα που θα επαναλειτουργήσει.

Σε χθεσινή συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του ξενοδοχείου με την υπουργό Έφη Αχτσιόγλου ανφέρθηκε ότι είναι θέμα ωρών η τελική συμφωνία για τη μεταβίβαση του Athens Ledra σε νέο ιδιοκτήτη. Το όνομα του τελευταίου δεν έχει γίνει γνωστό, αν και σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, πρόκειται για κινεζικών συμφερόντων εταιρεία που θα αποκτήσει ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Αθήνας.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του Athens Ledra, Μπάμπης Ντότσικας, σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε ότι η υπουργός τους διαβεβαίωσε ότι θα εισπράξουν τα δεδουλευμένα 9 μηνών που τους οφείλονται, ενώ ξεκαθαρίστηκε ότι σε περίπτωση επαναλειτουργίας του ξενοδοχείου με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, αυτό θα γίνει με το προϋπάρχον προσωπικό. Ο κ. Ντότσικας τόνισε ότι «σε περίπτωση που μπουν τα δεδουλευμένα μας, εμείς αποσύρουμε την επίσχεση εργασίας και είμαστε έτοιμοι την επόμενη μέρα να επιστρέψουμε στη δουλειά μας. Ωστόσο, παραμένουμε σε ετοιμότητα μέχρι να δούμε εμπράκτως τα όσα μας διαμηνύονται.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε σε ετοιμότητα εφόσον δούμε άλλα». Ο κ. Ντότσικας ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει και οι ίδιοι σε επαφή με εκπροσώπους της εταιρείας, που όπως φαίνεται, θα αναλάβει τα ηνία του Athens Ledra στη νέα του εποχή, με το κλίμα να είναι θετικό μεταξύ των δύο πλευρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ