Τα επεκτατικά σχέδια της Μy market

Τα επεκτατικά σχέδια της Μy market
Ένα ακόμη νέο κατάστημα Μy market, το πέμπτο για το 2016, εγκαινιάστηκε στην οδό Λαγκαδά σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 18 Nοεμβρίου 2016.

Έως το τέλος του 2015 η εταιρεία METRO λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη μόνο 2 σημεία χονδρικής METRO Cash & Carry στην Πυλαία και στο Καλοχώρι, ενώ το καλοκαίρι του 2016 εγκαινίασε το τρίτο κατάστημα της αλυσίδας στην πόλη, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Η εξαγορά της αλυσίδας Βερόπουλος το Φεβρουάριο του 2016, είχε ως αποτέλεσμα τη δυναμική είσοδο των My market στη Βόρεια Ελλάδα γενικά και στη Θεσσαλονίκη ειδικότερα. Η αγορά της Βόρειας Ελλάδας αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για την εταιρεία, με ιδιαίτερη σημειολογική σημασία και προγραμματισμό επενδύσεων σε βάθος χρόνου.

Η επέκταση της αλυσίδας στην ελληνική περιφέρεια με σημαντικό αριθμό σημείων στη Βόρεια Ελλάδα, υποστηρίχτηκε ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού με την απόκτηση, του υπερσύγχρονου Κέντρου Διανομής στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης που στόχο έχει την ακόμη ταχύτερη και αρτιότερη κάλυψη των σημείων πώλησης στην ευρύτερη περιοχή.

Εκτός από το νέο κατάστημα στη Λαγκαδά, λειτουργούν ακόμη 9 My market σε νευραλγικά σημεία της Θεσσαλονίκης, από τα οποία άλλα έχουν ήδη ανακαινισθεί και εγκαινιασθεί εκ νέου και άλλα είναι σε χρονοδιάγραμμα ανακαίνισης σύμφωνα με το πλάνο ενοποίησης το οποίο εξελίσσεται ταχύτατα και με απόλυτη επιτυχία.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Λαγκαδά 163 με άνετη πρόσβαση και υπαίθριο χώρο στάθμευσης 22 θέσεων. Διαθέτει σύγχρονους χώρους πώλησης 1.200 τ.μ. και άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό σε όλα τα επίπεδα, ενώ η αισθητική του εκπέμπει ποιότητα, τεχνογνωσία και φιλικότητα απέναντι στους πελάτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ