Το Νερό ΑΥΡΑ απέσπασε διπλή παγκόσμια διάκριση

Το Νερό ΑΥΡΑ απέσπασε διπλή παγκόσμια διάκριση
Το Φυσικό Μεταλλικό, ξεχώρισε ανάμεσα σε 100 συμμετοχές από 25 χώρες αποσπώντας 2 από τα 11 βραβεία του θεσμού! Οι διακρίσεις αυτές έρχονται να προστεθούν στην αναγνώριση του ΑΥΡΑ σε διεθνές επίπεδο, τόσο για την ποιότητά του αλλά και για τις πρωτοβουλίες και τη συνεισφορά του προς το περιβάλλον και την κοινωνία.

Οι βραβεύσεις έγιναν στις κατηγορίες «Best Marketing Initiative» και «Best Community Initiative», για την πλούσια ενεργοποίησή του στον Μαραθώνιο της Αθήνας 2015 και το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Παίζω και Μαθαίνω” 2015 – 2016, αντίστοιχα.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, ενεργός υποστηρικτής των σημαντικότερων δρομικών διοργανώσεων της χώρας, δίνει πάντα το παρών στο πιο συμβολικό δρομικό γεγονός, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Εδώ και 19 χρόνια, ως επίσημος υποστηρικτής της διοργάνωσης, μοιράζεται τον ενθουσιασμό των αθλητών και ενισχύει τη σημαντική τους προσπάθεια φροντίζοντας για τη σωστή ενυδάτωση όλων στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού. Επίσης, πιστό στη δέσμευσή του για την προστασία του περιβάλλοντος, δίνει τον παλμό και στην ανακύκλωση των συσκευασιών που καταναλώνονται από τους αθλητές κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου της Αθήνας.

Το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Παίζω και Μαθαίνω”, ξεκίνησε το 2015 με στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα των μικρών παιδιών προσφέροντας τους ένα δημιουργικό και χαρούμενο περιβάλλον για να αναπτυχθούν και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Μέσω της ανάπλασης των προαύλιων χώρων και της παροχής εκπαιδευτικού υλικού, σε παιδικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς σε 7 πόλεις ανά την Ελλάδα, το πρόγραμμα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ προσφέρει ένα δημιουργικό, χαρούμενο περιβάλλον, σε νήπια και παιδιά από 8 μηνών έως 6 ετών.

Σχετικά με τα Global Bottled Water Awards

Τα βραβεία Global Bottled Water Awards διοργανώνονται από τη Zenith International, με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιρειών στον κόσμο και αποτελούν τα πιο σημαντικά βραβεία στον κλάδο του εμφιαλωμένου νερού. Την κριτική επιτροπή αυτή τη χρονιά, συνέθεσαν διακεκριμένα στελέχη του κλάδου από τον τομέα της Γεύσης, του Marketing και της Βιωσιμότητας, καθώς και ειδικούς από τον τομέα της Συσκευασίας και του Branding.

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Με σταθερή παρουσία εδώ και 27 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, εμφιαλώνεται από το 1989 στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6x1,5lt και 12x500ml). Tο 2005 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ λάνσαρε το ΑΥΡΑ Bloom, το Πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml), Το 2006, λάνσαρε επίσης το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap σε εργονομικό μπουκάλι των 750ml που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση. Με προσανατολισμό την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει με δράσεις τόσο την κοινωνία όσο και το περιβάλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ