Το επενδυτικό πλάνο του Κωτσόβολου αξίας 10 εκατ. και οι νέες θέσεις εργασίας

Το επενδυτικό πλάνο του Κωτσόβολου αξίας 10 εκατ. και οι νέες θέσεις εργασίας
Επενδυτικό πλάνο ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, εκτελεί η εταιρεία Dixon Κωτσόβολος, με στόχο να ενισχύσει τη θέση της στην αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών.

Στο πλαίσιο της επένδυσης της, μέχρι το τέλος του 2016 προγραμματίζει την πρόσληψη επιπλέον 350 ατόμων, με στόχο την κάλυψη διάφορων θέσεων εργασίας εντός του δικτύου της, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό του ανθρώπινου δυναμικού της που αυτή τη στιγμή φτάνει τα 2.000 άτομα.

Στόχος της εταιρείας επίσης είναι να αξιοποιήσει εξειδικευμένα στελέχη από την αγορά που βρέθηκαν εκτός εργασίας μετά και το κλείσιμο της Ηλεκτρονικής.

Συνολικά το στρατηγικό πλάνο της διοίκησης της εταιρείας για την περίοδο 2016 – 2017 περιλαμβάνει την ενίσχυση του δικτύου της με νέα καταστήματα, την αύξηση των θέσεων εργασίας, τη βελτίωση των ψηφιακών δομών και τη διεύρυνση του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Όπως ανακοίνωσε ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, αντιπρόεδρο και διευθύνων σύμβουλος της «DIXON SOUTH EAST EUROPE ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ», η εταιρεία εγκαινίασε τρία νέα καταστήματα σε Αίγιο, Άρτα και Μουδανιά, φτάνοντας τα 98 σημεία πώλησης ανά την επικράτεια και συνεχίζει να διερευνά τις ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης του δικτύου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ